Samsung Klima İçin Ankara'da Teknik Servis Hizmeti Alamıyorum

Samsung Klima İçin Ankara'da Teknik Servis Hizmeti Alamıyorum
02 Ağustos 2024 18:10

3 Haziran tarihinde Hepsiburada üzerinden Samsung AR12TXHQBWK/SK 12000 BTU Duvar Tipi Klima siparişini verdim. Yaklaşık 10 gün sonrası için bir kurulum randevusu verdiler. Dairemde klima kurulumu için gerekli tüm sistem (klima kablosu, gider borusu ve dış ünite yeri) hazırdı. Kuruluma gelen teknik servis önce kablonun yetişmeyeceğini söyleyerek duvarımı büyük bir şekilde kırmak istedi ancak daha küçük bir alanın yeteceğini söylediğimde daha az kırarak duvarıma zarar verdi. Sonrasında klima giderimin tıkanık olabileceğini de söyleyerek özensiz şekilde kurulum yaptılar ve gittiler. 1-2 saat sonrasında iç ünite suyu evin içerisine akıtmaya başladı. Önce gider tıkanık diye düşündüm ancak gider borusunu kötü bağladıkları için bu akıntının olduğunu fark ettim. Kendim ilave hortum alarak düzeltmeyi denedim ancak klimaya müdahale etmemek adına yapmadım. Neredeyse 2 aydır Samsung Müşteri Hizmetleri ile görüşmeme rağmen hala bir teknik ekip gelip durumu düzeltmedi. Klimayı alalı 2 ay oldu ve 2 aydır kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini her aradığımda acil kodlu servis yönlendirdik deniliyor ancak hala teknik servis tarafından aranmadım. Eğer Samsung gibi bir marka Ankara bölgesinde bile satış sonrası hizmeti veremiyorsa ya servis sağlayıcılarını güncellemeli ya da klima satışı yapmamalı.

03 Ağustos 2024 16:47 (Şikayetten 22 saat sonra)

Orkun sonuçtan hiç memnun değil

Orkun
10 Ağustos 2025 11:30

06 Temmuz 2024 16:38

Nihat
16 Temmuz 2024 19:08
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
15 Eylül 2023 12:53