Samsung Hz Sorunu Ve Ps5'e Uyumsuzluğu

Süleyman
28 Kasım 2023 15:47

2021 yılı nisan ayında 2021 üretimi olan Samsung 58q60t QLED modeli televizyonu satın aldım. Son 3 aya kadar bir sorun yaşamama rağmen, son 3 aydır PlayStation 5 cihazımı bağladığımda ekranda takılmalar ve donmalar oluşmaya başladı.
Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana ps5'te sorun olduğunu söylediler. Ben ise mevcut Samsung TV'mde farklı 3 adet ps5 cihazı denediğimi ve hepsinde de aynı hatayı aldığımı ilettim. Kendileri arıza kaydı oluşturdular; ancak gelen teknik servis, arızanın Hertz kaynaklı olduğunu, TV'nin hertzinin ps5'e yetmediğini ve bunun Samsung genel merkezi tarafından giderilebileceğini, kendilerinin yapacak bir şeylerinin olmadığını iletti.

Aynı Hertz derecelerine sahip 10 yıllık LG televizyonumda veya 1/3 fiyatında olan Vestel marka televizyonlarda böyle bir sorun çıkmamasına rağmen, dünya devi olduğunu iddia eden Samsung'un QLED TV'sinde bu sorunu yaşamak çok kötü. Bir daha Samsung almam.

28 Kasım 2023 16:01 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Muzaffer
Muzaffer

Sorunun çözüldü mü aynı sorun bende de var

Saim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QLED TV'nin Kronik Panel Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

27 Kasım 2024 21:10