Samsung Garanti Bitti Anında Bozuldu!

07 Eylül 2024 21:04

Samsung televizyon garanti bittikten bir ay sonra ekranda kararma oluştu. Başka köklü firmalar 1 ay gibi kısa bir zamanda olan durumu kendi ayıbı olarak kabul edip garanti kapsamında tamirini gerçekleştirirken Samsung 5500 TL gibi bir rakam istiyor! Çok büyük hayal kırıklığı oldu bu benim için. 2 yılda bozulacak ürün yapıyorsunuz kalite yerlerde!

09 Eylül 2024 10:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

09 Eylül 2024 17:24

Telefondan çözüm merkezi ile kendim görüştüm ve hiçbir aksiyon alamayacaklarını söylediler. Kaç kişinin aynı şekilde mağdur olduğu bir durum markanın çok büyük ayıbıdır! Bu sırada gelen servis de televizyonun ekranından tutup bastırdığı için orada bir sönme oldu ekranda ve servis de kendi suçunu kabul etmiyor! (Fotoğrafını koyuyorum) Balık baştan kokar demişler. Baştan aşağı kalitenizi bitirdiniz bir daha Samsung dükkanının önünden bile geçmem, ve çevremdeki kimseyi de geçirmem

10 Eylül 2024 11:03

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

15 Mayıs 2025 10:34

Samsung'u merkezi 10-15 kere aradıktan, daha önce değişim yaptıklarını buradaki şikayetlerin karşılığını bulduklarını anlattıktan sonra bana sizinki o seri değil diye yalanladılar. Sonra televizyonu meydanda parçalayacağımı söyleyince televizyonu yaptıracaklarını söylediler. Ne kadar üzücü kocaman firmanın ayıbını bu şekilde çözmeye yanaşmadan zorla çözmesi

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
27 Haziran 2024 17:23
Samsung TV Kararmasında Servis Ve Firma Kalitesizliği
Aliemre sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Panel Sorunları Ve Yüksek Tamir Ücretleri

Aliemre
28 Şubat 2025 22:26
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
29 Eylül 2023 15:19
Samsung'un Kendi Hatasını Telafisi
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Zafer
13 Haziran 2024 21:37
Samsung TV Mağduru Büyük Buhran
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 15:39
Samsung Kategorileri