Samsung DW60M5052FS Lc Hatası

Fatih
23 Haziran 2024 17:44

Samsung DW60M5052FS model bulaşık makinesini 2019'da almıştım. Üretici kaynaklı birkaç hata verdikten sonra, 2022 yılında yenisi ile değiştirilmişti. Servis cihaz değişimine karar verdiğinde, ilgilenen personel bu serinin kronik hatalarının olduğundan, yıkanan bardakların vs. Paşabahçe markalı ürünler olmazsa lekeli ya da iyi yıkamayacağından bahsetmişti. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Teknolojik ürünlerin nasıl kullanılmasını gerektiğini bilen insanlarız. Böyle bir bilgi çok saçma gelmişti. Bunun akabinde, yeni cihaza henüz iki yıl olmasına rağmen bu kez de LC hatası vermeye başladı. Araştırdığımda bu sorunla karşılaşan bir sürü kullanıcı var. Servis hatayı tespit etmeye bile para istiyor. Sorunumun ve mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.

29 Haziran 2024 17:25 (Şikayetten 5 gün sonra)

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Bulaşık Makinesi Ayıplı Gönderildi, İlgilenen Yok!

Taner
04 Mayıs 2024 16:08
Samsung Bulaşık Makinesi Ayıplı Gönderildi, İlgilenen Yok!
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
22 Ağustos 2025 01:31
Samsung Bulaşık Makinesi Kirli Yıkıyor, Çözüm Sunulmuyor Mağduriyet Büyüyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 12:03
Yeni Aldığım Samsung Bulaşık Makinesi Sürekli Arızalanıyor Ve Mağdur Ediliyorum!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Bulaşık Makinesi Lc Hatası Kronik Sorunu Aldandık

26 Eylül 2023 22:40
Sultan sonuçtan çok memnun

Sultan
01 Şubat 2025 05:36
"Samsung tan C*** bey yardımcı oldu. Bulaşık makinesi iade edildi. Şimdi farklı bir markadan bulaşık makinesi aldım ve bulaşıklar tertemiz. Bu modelinizin hatalı üretildiğini düşünüyorum. Samsung a çözüm odaklı yaklaşımı ve ilgisi için teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri