Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Bulaşık Makinesi Lc Hatası Kronik Sorunu Aldandık

26 Eylül 2023 22:40

Samsung markasına güvenip Samsung Bulaşık Makinesini DW60M5052FW aldık. Almaz olsaydık resmen kabus başladı. Cihazda lc hatasını ilk makinemizde yaklaşık 4-5 kez yaşadık servis git gel yapa yapa bir hal oldu. Her seferinde garantili ürün diye geldiler Sensör dediler, Motor arızası dediler. Yanımızda hortum patlamış dediler. Su kaçağı arızası dediler. Değiştiler yine aynı 1-2-3 ay da devamlı git gel yaptılar sonunda servis ve Samsung Merkez pes etti. Kronik hata var dediler. Bir miktar para ödeyip fark alarak bizden değişim yaptılar cihazı. Kutulu ambalajında yeni ürün geldi. Dedik tamam sorun çözüldü Ohhh çektik. Makine yenilendi derken 1 yıl geçmeden yine arızalandı ilk değişen makinenin garantisi yeni gelene geçtiği için 1 yıllık olmayan sıfır ürün garanti dışı kalmasın mı? Bu sefer dedik tamam neyse verelim ücretini verdik. Hatırı sayılır yine bir para ödedik yine servis bedeli lc hatası su kaçağı arızası sensör, motor, hortum hepsi yine değişti. Bu seferki tarihte 2022/10, Ay serviste kaydı var hepsinin hata 10 Ay olmamışken yine lc hatası verdi. 2023 / 9. Ay da parça garantisi 6 ay dediler. Bu seferde 5.000 Tl Servis ücreti parça değişimi dediler. 25.09.2023 'de. Bizim hatamız nerede sevgili Samsung size güvenmekte hatalıyız. Hatamızı kabul ediyoruz.

27 Eylül 2023 09:14 (Şikayetten 10 saat sonra)

Ali
27 Eylül 2023 22:18

Geri Dönüş için teşekkür ama sonuç yok şu an belirsizlik ve mağduriyet devam ediyor

Ali
29 Eylül 2023 22:07

İlgili arkadaş aradı hiçbir aksiyon almadı dalga geçti resmen aklımızla alay etti tamirde 500 TL indirim yapmayı teklif etti. 5000 TL yerine 4500 olsun dediler 1,5 Yıllık makineye almayı. N ne olur Samsung çöp zaman kaybı.

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
23 Ağustos 2024 15:57
Samsung Bulaşık Makinesi Performans Ve Servis Sorunları!
Buse sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 15:48
bulasik-makinesi-temizlemiyor-servis-cozum-sunmuyor-4.jpg
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Bulaşık Makinesi Ayıplı Gönderildi, İlgilenen Yok!

Taner
04 Mayıs 2024 16:08
Samsung Bulaşık Makinesi Ayıplı Gönderildi, İlgilenen Yok!

Osman
17 Aralık 2024 14:09
Samsung Bulaşık Makinesi İle Bitmeyen Sorunlar
Görkem sonuçtan hiç memnun değil

Görkem
07 Eylül 2024 21:26