Algan sonuçtan hiç memnun değil

Algan
05 Eylül 2023 15:00

Merhaba, çamaşır makinemiz kıyafetlerimizi parçalıyordu. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayıp servis talep ettik. Gelen servis makinenin tambur ve kazanının eğildiğini ve değiştirmek için 6000 TL talep etti. Parayı ödedik, ama tamburu değiştirmeden makineyi geri getirdiler. Makineyi teslim etmeden önce tamburu işaretledim ve videosunu çektim. Makine geri gelince kontrol ettiğimde işaretlediğim tamburun makinenin içerisinde olduğunu ve makinenin içerisinin pis olduğunu gördüm. Bunun üzerine servisten faturamı ve servis formunu alıp 14 Ağustos 2023 tarihinde Samsung müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunarak makineyi kontrol ettirmek için başka bir servis veya varsa bölge sorumlusu yönlendirmelerini talep ettim. Maalesef kontrol ettirmek için değiştirmediği parçanın parasını alıp değiştirdim diye servis fişi veren Mersin Yenişehir ilçesinde bulunan sözde yetkili servis olan Akgüven Soğutma firmasını yeniden yönlendirebileceklerini söylediler. Ödediğim paranın geri iade edilmesini ve yukarıda bahsettiğim firmanın servis yetkililik hakkının iptal edilmesini talep ediyorum.

05 Eylül 2023 15:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Algan
07 Eylül 2023 17:47

Sizden bir hiçbir şey olmaz siz müşterinin sorununu çözmek yerine onu oyalamaktan başka bir iş yapmıyorsunuz

Yeşim
09 Şubat 2024 11:06

Samsung Çamaşır Makinesi Arızası

03 Ağustos 2023 18:34
Goncagül sonuçtan hiç memnun değil

Goncagül
07 Temmuz 2023 20:58
Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Çamaşır Makinesi Kabusu: Samsung Servis Hayal Kırıklığı

Mevlüt
10 Aralık 2024 14:04
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi: Yüksek Tamir Ücreti Ve Kısa Ömürlü Kullanım

Selçuk