Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çamaşır Makinesi Vuruntu Sorunu

14 Şubat 2024 17:19

19 Şubat 2024 tarihinde satın almış olduğum Samsung marka çamaşır makinesi sıkma durumunda yüksek sesle vuruntu yapmaktadır. Bu vuruntu yüzünden makinenin ön sacı ile gösterge panelinin olduğu kısım açılma yapmıştır. Samsung yetkili servisi gelip kendileri bu vuruntuyu duymalarına rağmen buna bir şey yapamayız deyip gitmiştir. Konu ile ilgili Samsung çözüm merkezinde H**** Bey ile konuşup bu vuruntunun videolarını 10 Şubat ta h*****@samsung.com adresine gönderdim ama hala bir çözüme kavuşmadı.

14 Şubat 2024 17:53 (Şikayetten 34 dakika sonra)

15 Şubat 2024 14:19

Aradınız evet konuştuk fakat eve gelen yetkili servis elemanı 2 adet kazak ile 2 adet pantolona fazla yük var deyip 2 tanesini çıkarıp yıkamayı öyle yaptırdı ben 11 kg makine aldım dediğimde de bana 4 kg geçemezsin eğer geçeceksen sadece pamuklu ve sentetik yıkamada yıka diğer menüleri pek kullanma onların kg kapasitesi düşük deyip gitti vuruntu seslerini duydu size de mail olarak attım hem dolu olarak hem de boş olarak sizde de var ama ısrarla bana kg olarak fazla çamaşır atmayın diyorsunuz o zaman kapasite olarak ürünü 4 kg olarak satsaydınız.

15 Şubat 2024 14:34

Yukarıda şikayetimde bahsettim satın alma tarihi 19 Ocak 2024tür. Kendim tarafından yanlış yazılmıştır

Gökhan
Gökhan

Hocam merhaba bizim çamaşır makinesi de aynı durumda ne yaptınız bir çözüm buldunuz mu.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek
14 Ocak 2025 12:04