Öznur sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 00:56

07.12.2024 tarihinde bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve buzdolabını birlikte aldım. Çamaşır makinesini bazı sıkıntılar nedeniyle Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim. Kazandım ve paramı geri aldım. Şimdi bulaşık makinemde sıkıntı oluştu. 6 aylık bir cihazın ön kapak kısmının sol tarafından su akıtıyor ve kapak dışarıya doğru çıkıntılı duruyor. Servis, sorunun olmadığını ve zemin kaynaklı olduğunu söylüyor, fakat ilgilenilmiyor. Şimdi de makineden ses çıkıyor. Bu büyük bir sorun ve büyüdükçe de büyüyor. Lütfen makinemle ilgilenilmesini istiyorum. Sorunun giderilmesini ve hatta makinemin değiştirilmesini istiyorum. Aksi takdirde bunu da Tüketici Mahkemesi'ne vereceğim. Parayı yoldan kazanmıyorum, paramın iadesini talep ediyorum. Bunu da mahkemeye verip haklarımı arayacağım. Haklarımı çok iyi biliyorum. Beni yeterince mağdur ettiniz. Çamaşır makinemin değişimini yapmadınız, para iademi verdiniz. O zaman bulaşık makinemin de iadesini yapın. Beni bin pişman ettiniz, rezil oldum.

10 Haziran 2024 03:01

İlgilenilsin lütfen deişğm ya da para iademi yapın ayıplı malınızı alın

10 Haziran 2024 12:59

Bugün 10 Haziran 2024 bulaşık makinesi için servisim geldi ve ne hikmetse o sese motor yakmış dedi motor değişmesi gerekiyor dedi 6 aylık cihazın nasıl bir motor tamir olabilir nasıl bir değişimi yakabilir ki ya makinemin ücret iadesini talep ediyorum ayıplı mal sattınız bana mahkemeye vereceğim sizi çamaşır makinem içinde değişim sıfırı ile dediniz para iadesini yaptınız peki şimdi aradaki farkı kim ödeyecek ben yeni makine almak istiyorum 25.000 lira ben o zaman aldım 18,5'a aradaki farkı kim ödeyecek benim mağdur ettiniz

11 Haziran 2024 09:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

11 Haziran 2024 10:33

Çözüm olarak ne önereceksiniz çözümünüzü bulun bence bulaşık makinem motor yaktı 6 aylık bir cihaz bence ilgilenir misin yoksa Samsung benimle çok uğraşacak çamaşır makinesinin değişimi ve para iadesi ile ilgili zaten sıkıntı yaşattınız bana o zaman 18.30'a aldım makineyi şimdi başka bir firmadan 25 bin liraya aldım aradaki zararı mı kim karşılayacak benim mağdur ettiniz

Efe sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Cihazı Sağlam Aldı Bozuk Gönderdi Faturamıda Vermiyor

10 Şubat 2024 18:24
Samsung Cihazı Sağlam Aldı Bozuk Gönderdi Faturamıda Vermiyor

Çağatay
25 Haziran 22:14
Hasarlı Bulaşık Makinesi Teslimatı Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
hasarli-bulasik-makinesi-teslimati-ve-degisim-surecinde-yasanan-magduriyet-6.pdf
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Bulaşık Makinesi 4C Hatası

Özlem
08 Nisan 2024 16:52
Umut sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 14:58
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
04 Nisan 2024 14:36