Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 8K Qn 700C TV Fabrika Hatası Bozuk Görüntü

Samsung 8K Qn 700C TV Fabrika Hatası Bozuk Görüntü
11 Eylül 2024 10:31

Merhaba, qn 700C televizyonumda 2. Gün grid gibi şeffaf gölgelenmeler olduğunu fark ettim. Sanki arkadan ışığı yansıtan LED çerçeve görüntüye yansıyor. Belgesel izlerken pürüzsüz olması gereken gök yüzünde küçük kareler şeklinde doku oluşuyor ve bozuk bir görüntü izliyorum. Özellikle açık renkler ve kameranın ya da görselin sabit olduğu yerlerde çok rahatsız ediyor. Beyaz gömlekli biri ekranda konuştuğunda gömleğin üzerinde şekiller oluşuyor. Servis gelip durumu belgeledi ve tespit etti. Teknik bölümün yaptığı inceleme sonucunda 1,5 metre mesafeye kadar bu şekilleri gözümüzün algılayabileceğini ve Samsung olarak bunun değişim gerektirmediğini söylediler. Ben bu lekeleri evimde 4 metreden izlerken 2. Gün rahatsız olup gördüm. İnanılır gibi değil ama gerçek. Görüntü yönetmenliği yapıyorum ve 25 yıllık bir tecrübem var. Daha sonra mağazada incelediğim aynı ürün 700C ve qn 900C modelinde de aynı sorunu gördüm yani bütün 8K TV'ler fabrika çıkışı bence hatalı. Çünkü görüntüde bu kusur kabul edilemez ve ben hayatımda ilk kez görüyorum. 2023 8k Samsung TV'ler fabrika çıkışlı bu kusura sahip. Samsung teknik birimlerinin bu durumu bu şekilde açıklaması ya gözleri görmüyor ya da işlerine gelmiyor. Ben kendi adıma markaya güvenle birlikte aldığım bu pahalı TV de düzgün görüntü izleyemiyorum ve bu durumu kabul etmiyorum. Lütfen QN700C veya QN900C modelini TV de bir beyaz fon açarak inceleyin ve ne anlatmaya çalıştığımı görün. Ben Samsung'dan model değişimi talep etmiştim kabul edilmedi ve ekranda yatay ve dikey çizgilerin oluşturduğu kare dokulu bozuk görüntü izlemeyi bana reva görüldü. Ben qn 700B televizyonda 1 yılda 2 defa panel arızası yaşadım, değiştirip bunu verdiler ve sonuç yine hüsran.

12 Eylül 2024 09:15 (Şikayetten 22 saat sonra)

17 Eylül 2024 14:08

Yapılan inceleme sonucunda bunun bir arıza olmadığını tekrarladılar. Bozuk görüntülü Samsung 8k TV ile hayatına devam dediler. Böyle saçmalık olamaz. 8k TV olayı tam bir fiyasko. QN700B 1 yılda 2 defa panel değişimi, çok zorluk çıkararak. Sonrasında panel olmadığı için Üst model ile değişim QN700C o da fabrika çıkışlı hatalı. Samsung markasına en ufak bir güvenim kalmadı. Yazık verilen paraya.

Ufuk sonuçtan çok memnun

Samsung QN90B'de Oluşan Gölgeler Ve Sabit Lekeler.

02 Aralık 2023 15:20
"Yeniden değerlendirmeye alınan sürecin sonunda Televizyon değişimi yapıldı ve mağduriyetim giderildi. Bunun için Samsung firmasına teşekkür ediyorum. Ayrıca sürecin tekrardan detaylıca ele alınıp mağduriyetimin giderilmesi için konuyla ilgilene, her gün arayıp süreç hakkında bilgilendirme yaparak süreci baştan sona takip edip sonuca ulaştıran Samsung firmasından Uğurcan bey'e teşekkürlerimi iletiyorum."
Samsung QN90B'de Oluşan Gölgeler Ve Sabit Lekeler.

Samsung TV LED Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Furkan
25 Şubat 2025 16:47
Samsung TV LED Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Cahit
29 Mayıs 2024 15:18
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung QLED 4K Televizyon Aydınlatma Sorunları

Sercan