Samsung Televizyon Servis Sorunu

06 Ocak 2024 10:42

05.2023 tarihinde Samsung'un 65QN 700B 8K modeli televizyonunu aldım. Ürün alırken araştırırsınız ve güvendiğiniz markayı tercih edersiniz. Hele ki böylesine önemli bir ürün alıyorsanız. Aralık ayında TV kapalı iken parazit sesi gelmeye başladı. Salonda oturduğum yerde bile duyulmaya başladı. Servisi aradım geldi TV nin box kutusunun değişmesi gerektiğini söyledi değiştirdiler. Ses devam etti. Servise götürmeleri gerektiğini söylediler ve götürdüler. Servisten tamirle ilgili bilgilendirmek için aradılar ve anakartının değişeceğini söylediler. Parça beklediklerini söylediler. Müşteri hizmetlerine Ben de böylesine bir tamiri kabul etmediğimi değişim talebimi ifade ettim incelememiz devam ediyor denildi. Ertesi gün TV yi getirdiler ve ekran kartını değiştirmişler yine de ses devam ettiğini genel merkezle görüşüldüğünü sesin normal olduğunu gerekirse Hakem Heyeti'ne başvursun denilerek TV yi bırakıp gittiler. Böyle bir firmanın bu denli ciddiyetsizliği var mıydı bilinmez ama hiç yakışmadı. Sorunun var olduğunu tespit edip işlem yapılıyor sonrasında böyle bir ses normal deniliyor yapacak bir şeyimiz yok deniliyor.

06 Ocak 2024 14:45 (Şikayetten 4 saat sonra)

08 Ocak 2024 16:10

Şikayet çözüm merkeziniz aradı. Fakat hiçbir şekilde çözüm odaklı konuşmadı. Lafı geveledi durdu. Televizyonda arıza olmadığını söyleyip durdu. TV de arıza yoktuysa box kutusu neden değişti. Arıza yoktuysa ana kartı neden değiştirdiniz. Sonrasında me oldu da TV de problem yokmuş ses normalmiş deyip getirip bırakıp gittiniz. Üstüne de Hakem Heyeti'ne başvurun dediniz. Sorunları çözüm şekliniz böyleyse markanıza neden güvenelim. Alacağımız ürünlerde bundan sonra buna dikkat edelim o zaman. Satış sonrası desteğe güvenmeyelim.

12 Ocak 2024 00:16

Samsung hiçbir şekilde destek olmadı. Olmamaya devam ediyor.

Yigit

Alman marka akim korumalı priz taktim. Bendeki kapalıyken gelen ses kesildi. Artık kapalı iken ses yok. Sizinde denemenizi tavsiye ederim. Samsung kendinden haberi yok Çünkü

Samsung TV'de Görüntü Sorunu Ve Amatör Servis Deneyimi

Osman
14 Nisan 14:58

Sabahattin
06 Aralık 2023 16:26
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Üç Yıl İçinde Panel Arızası Verdi, Yüksek Onarım Ücreti Talep Edildi

Hüseyin