Samsung 65AU7000 Model TV'den Beklediğimiz Performansı Alamadık

18 Mayıs 2023 02:27

Trendyol yol üzerinden 15 Nisan'da Samsung65AU7000 model bir TV satın aldık. 9 Mayıs Salı günü Samsung yetkili servis cihazı kurmaya geldi. Ancak cihazı açtıklarında ekranda sadece 2 beyaz şerit çıktı ve başka görüntü yoktu.

Kurulum için gelen arkadaşlar cihazın arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyleyip gittiler. Samsung yetkili servis tamiri kabul etmemiz halinde 4600 TL teklif etti ancak biz değişim talep etik. Aradan geçen 9 güne rağmen hala cihaz değişimi yapılmadı.

Daha önceki televizyon da da Samsung tercih etmiştik ancak bir daha asla almayı düşünmüyorum. Servis konusunda çok duyarsız. Neredeyse 10 gün olmasına rağmen bir sorunu çözemediler. Mağduriyetimizin bir an evvel giderilmesini istiyorum.

18 Mayıs 2023 08:42 (Şikayetten 6 saat sonra)

Tolga
27 Mart 2024 14:24
Can sonuçtan memnun

Can
29 Nisan 2024 11:17
Samsung 65QN85C TV Değişimi Sorunu

Hülya
28 Mart 16:58
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonumun Kısa Sürede Arızalanması Ve Yüksek Tamir Ücreti Mağduriyeti

Murat
19 Eylül 16:24