Samsung 58TU7000 Panel Arızası

Ahmet
30 Eylül 2023 03:17

Samsung 58tu7000 58 inç TV kullanıcısıyım. Cihazı 2020.12. Ayda Vatan Bilgisayar dan aldım. 1 ay içerisinde arıza yaptı. Panel arızası denildi güncelleme yapıldı. Sorun devam ederse tekrar arayın denildi ve 6 ay sonra aynı arızayı kapanıp açılma sorunu verdi. Panel arızası denildi bu sefer panel değişti arıza giderildi aynı arıza tekrar 1.5 yıl sonra tekrar verdi ve bu sefer pixel patlaması ölü piksel ekranda yatay çizgi ve kapanıp açılma sorunu vardı. Samsung'a la iletişime geçtim fakat garantisi bitmiş ürünün diyerek başlarından savdılar. Bu arada cihazı Vatan Bilgisayar dan aldım ve Uzatılmış ek garanti yaptırdım. Garantim var hala devam ediyor. Vatan Bilgisayar la iletişime geçtim ve bizle işiniz yok bizim anlaşmalı sigorta şirketimizle görüşeceksiniz diyerek onlarda başından savdı. Gulf Sigorta şirketi ile iletişime geçmemi şöyledir be iletişime geçtim ve evime bir servis yönlendirdiler. Evime gelen Doğuş servis panel arızası olduğunu Samsung 58tu7000 58 inç TV'lerin hepsi bu şekilde günde 2 3 tane alıyoruz. Arızalı olarak kronik tamir etsek bile 5 6 ay sonra aynı sorunu yaşayacaksınız diyerek TV mi götürdüler. Aradan 1 hafta geçti ve bir SMS ile 2020. Yılında aldığın fatura bedelini bana iade ettiklerini ve Vatan Bilgisayar dan 5.999 TL alışveriş çeki tanımladıkları mesaj geldi. Yıl 2023 benim cihazımın şimdiki değeri 18.000 19.000 bin ve kabul etmedim. İtiraz ettim. Tüketici Hakları'na gittim. 2 3 gün sonra Vatan Bilgisayar 5.999 TL lik hediye çekimin iptal edildiği SMS si geldi. Ve bir SMS de TV min adresime teslim edildiği mesajı geldi. Fakat ne yazık ki ne evime gelen bir TV oldu ne bir arama ne bir bilgilendirme olmadı 2 aydır TV yok nerede bilmiyorum. Bu durama sebep olan İlk önce kronik arızalı 3 defa aynı arızayı vermiş bir cihazı kronik olduğunu bile bile beni başından savan Samsung tan, Vatan Bilgisayar'dan faturalı olarak alınan cihazı kendi anlaşmış olduğu sigorta şirketi ile beni mağdur edip başka şirketlerle muhatap eden Vatan Bilgisayar'dan ve Vatan Bilgisayar'ın anlaşmalı olduğu Gulf Sigorta sorunumu çözemediğinden ve evime Gulf Sigorta tarafından yönlendirilen Doğuş servis TV alıp bir daha getirmeyen cihazımın şu an nere olduğunu dahil bilmediğim 2 aydır kayıp olan bunları yaşamama sebep olan tüm firmalardan şikayetçiyim ne gerekiyorsa yapacağım ve peşini bırakmayacağım. Samsung gibi Vatan Bilgisayar gibi köklü firmalar bunları nasıl göz ardı edebilir. Sizi tercih ettiğimiz için bize sunulan mükafat bu mu?

30 Eylül 2023 08:59 (Şikayetten 5 saat sonra)

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah

14 Haziran 2023 14:18
Hasan sonuçtan çok memnun

Hasan
06 Haziran 2024 17:08
"Televizyonumuz 2 ay ile garanti dışına çıkmış olsa da ücretsiz olarak tamiri yapıldı. Bu süreçte emeği olan herkese teşekkür ederim."
Samsung Kategorileri