Samsung 50Q60A 50 İnç TV Ekran Açılmaması Ve Siyah Çizgiler Çıkması

28 Haziran 2024 18:41

21.02.2022 tarihli aldığım Samsung 50Q60A 50 inç televizyonum daha 2 yıl 4 ay oldu fakat açılıp kapanma sorunu baş gösterdi. Ekran yanıp yanıp sönüyor ve üstüne üstlük ekranda siyah çizgiler çıkmaya başladı ve her geçen gün artıyor. Daha 2 yıl olmasına rağmen Samsung markasında böyle sorunlar olması çok üzücü. Bugün servisi aradım, gelip kontrol ettiler. Panelin değişmesi gerektiği ve fiyatının 12.600 TL gibi korkunç bir tutar olduğu belirtildi. Tekrar Samsung çağrı merkezini arayıp herhangi bir şey yapabilme ihtimallerini sordum ve red cevabı aldım. Şu an 2 adet Samsung telefon, 1 adet monitör ve 2 adet kulaklık kullanıyorum fakat bundan sonra Samsung TV alacağımı düşünmüyorum. Benim gibi Samsung aşığı birisini soğuttukları için teşekkür ederim.

29 Haziran 2024 11:18 (Şikayetten 16 saat sonra)

Zeynep sonuçtan memnun

Zeynep
02 Kasım 2024 17:43
"Samsung'un telefonla bana geri dönüşleri biraz uzun sürdü. Ama sonuç olarak TV arızam giderildi ve 15.800 TL olarak belirlenen onarım ücretinin %50'si olan 7.800 TL ücreti ödemiş oldum. Samsung'a, sorunumla ilgilenen müşteri temsilcilerine ve servis görevlilerine teşekkür ederim."

Öcal
17 Mayıs 2024 17:38
Samsung TV Ekran Arızası
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'nin Garanti Süresi Ve Panel Sorunu

Ömür