Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 14:49

Yaklaşık 1 ay önce Samsung 50CU8000 model bir televizyon aldım. Sonrasında televizyonun ortasında aşağıdan yukarı doğru giden bir ışık sızması fark ettim başta normal gibi gözüküyordu ancak izledikçe gözüme çok fazla batmaya başladı. Servisi aradım şikayet oluşturdum, ardından servis geldi fotoğraflarını çekti ve hiçbir sorunun olmadığını bu ekranların böyle olduğunu söyledi eğer bu ekranlar böyle ise o zaman neden satmadan önce belirtmiyorlar. Başka kimsenin televizyonunda böyle bir şeye rastlamadım. Kaliteli marka diye aldım ama aldığıma bin pişman oldum. Ürünümün değişimini istiyorum

17 Şubat 2024 22:07

Samsung 50CU8000 model televizyonumun ortasında aşağıdan yukarı doğru giden ve ekranın diğer yerlerine nazaran daha parlak bir kısım var. Özellikle açık renklerde ve çizgi filim gibi renkli görüntülerde açık bir şekilde belli oluyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Servis geldi ancak daha çektiği fotoğrafları merkeze yollamadan direk servis kaydını sildiler. Tekrar talep oluşturduğumda gelmeyeceklerini belirterek bana hakaret ediyorlar. Servisten hiç memnun değilim böyle bir markanın bu kadar yetersiz bir servinin olduğunu hiç beklemezdim.

Ek
06 Şubat 2024 18:48 (Şikayetten 3 saat sonra)

16 Şubat 2024 10:34

Açık açık belli olan soruna hiçbir sıkıntı yok deyip geçiştirdiler. LG den daha ucuz diye Samsung aldım ama çok pişmanım. Gidin en kötü LG modelinden alın Samsung'un son modelinden kat be kat iyidir

17 Şubat 2024 22:05
Samsung 50CU8000 Televizyonda Işık Sızması

Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
02 Şubat 2024 17:31
Samsung TV 55CU8000 Sorunu
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung 55cu7200 Kusurlu Ürün Şikayeti ( Panelde Işık Sızması Kusuru )

19 Temmuz 2023 11:39
Samsung 55cu7200 Kusurlu Ürün Şikayeti ( Panelde Işık Sızması Kusuru )
Erkan sonuçtan çok memnun

Samsung 50TU8000 Siyah Çizgi Hatası

Erkan
04 Ağustos 2023 15:36
"Samsung Müşteri Temsilcisi Fadime hanıma çok teşekkür ediyorum. Sorunum hızlı bir şekilde ücretsiz çözüldü."
Samsung 50TU8000 Siyah Çizgi Hatası
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Ekim 2024 14:10