Recep sonuçtan hiç memnun değil

1 Yıllık Samsung Buzdolabı Kompresör Arızası

06 Ağustos 2023 18:33

Samsung Buzdolabım ( 1 yıl 4 ay önce alındı )02.08 tarihinde sabah 09 da arızadan sebep çalışmadığı E6 kodlu için servis talebi oluşturdum. Israrla buzdolap daki ürünlerin çözülmeye başladığını aciliyet durumumu defaatle belirtmeme rağmen 03.08 tarihinde en erken servis yapılabilineceği belirtilmiş, 03.08.23 14;00 te gelinmiş kart arızası olduğu belirtilip kart isteği yapıldığı belirtildi. Bir sonraki gün öğle saatlerinde kartın geldiği belirtilip kart takıldı ancak buzdolabı çalışmadı bu sefer kompresör arızası olduğu istek yapıldığı ancak stokta olmadığı belirtildi. Eğer 24 saat içerisinde kompresör gelmezse 444 7 711 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp yeni buzdolabı talep edilmesi gerektiğini belirtildi. 444 numaralı müşteri hizmetleri arandığında 24 saat içerisinde talebime geri dönüş yapacağını belirtildi ancak henüz geri dönüş sağlanmadı. 06.08 tarihinde 10:00tekrar aradım tarafıma en kısa sürede dönüleceğini belirtildi. Henüz dönüş yok. Buzdolabındaki bütün ürünler bozuldu çöpe atıldı, eşim 8 aylık hamile ve yaz günü çok mağdur olduk. Mağduriyetimin aciliyetli olarak giderilmesini istiyorum. Samsung gibi marka değeri yüksek bir firmaya yakışmamaktadır.

07 Ağustos 2023 09:00 (Şikayetten 14 saat sonra)

15 Ağustos 2023 19:14

Herhangi olumlu bir dönüş olmadı maalesef. 2 haftadır buzdolapsız yaşıyoruz. Değişim için onay ancak 12 Ağustos ta verilmiş ancak stok ta olmadığı ve stok güncellemesinin Eylül ayında yapılacağı belirtildi. 1 ay buzdolapsız mı kalınır. Yazıklar olsun. Paramın güncel Buzdolabı fiyatından iadesini ve kusurlu buzdolabın aciliyetli geri alınmasını istiyorum. Samsung gibi marka değeri yüksek bir firmaya yakışmıyor. Çözüm odaklı hiçbir çözüm göremedim maalesef müşteri hizmetlerinden 2 haftadır her gün arıyorum. Param ne zaman iade edilecek be arızalı kusurlu Samsung buzdolabı ne zaman alınacak acil bilgilendirilmek istiyorum.

16 Ağustos 2023 20:12

Dün değişim sürecininin en erken Eylül ayında yapılacağı bildirildiğinden para iadesinin güncel buzdolabı fiyatından yapılmasını istedim. Bugün iadenin yapılacağı ancak fatura değeri üzerinden yapılabileceği bildirildi. 1,5 sene evvel Buzdolabını 9 bin küsurdan aldım, şu anda 23500 TL aynı buzdolabının değeri. Bu kadar insafsızlık olmaz. İademin iptalini, buzdolabının yenisi ile değiştirilmesini istiyorum. 2 Ağustos tan beri buzdolabımız yok. Dondurudaki tüm etler bozuldu mağduriyet timize mağduriyet kattınız. Çözüm merkezine de ulaşılamıyor 40 dakikadır hattayım hala meşgul.

27 Ağustos 2023 00:51

25 gündür bir buzdolabı değişimi yapılmazmı, ya da üst modeli, ya da güncel fiyat iadesi, Dünya markası Samsung a 1 buzdolabı na çözüm bulamadı yazık. 25 gündür makul bir çözüm üretemediniz. Bulaşık, çamaşır buzdolabı bütün ürünlerim Samsung büyük pişmanlık yaşadım. Çevremde kimseye tavsiye etmeyeceğim. 20 günlük yasal süreyimi bekliyorsunuz, bu kadar insan mağdur edilmez. Stoğunuzda ürün yoksa üst modelini gönderin, ya da aciliyetli güncel buzdolabı fiyatından paramı yatırın. İllallah ettirdiniz, bu kadar ciddiyetsizlik olmaz.

Soner
19 Temmuz 2024 11:53
samsung-marka-buzdolabi-servis-talebi-1.pdf
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ertuğrul