Balçova Şubesi'nde Ticari Hesap Açılışı ve Pos Cihazı Sorunu

02 Ekim 2024 14:09

Balçova İzmir şubesinde ticari hesap açılışı gerçekleştirdik. İnternet şubesi hesabı verildi. Hesabı da girdik, biz açtık. Buraya kadar ilgi zaten sıfır, hesap açtık yeter hesabı oldu. Pos cihazı istedik. K**** Hanım ile görüştük, biz satmıyoruz denildi. Tamam dedim, gittim başka bir yerden yazarkasa pos aldım. Seri numarasını K**** Hanım'a yolladım. Yarım saate yerimde olacağım, bakar haber veririm dedi ve 3 gündür telefonlarımı açmadı. Sonra bir şekilde yine ulaştım, 10 dakikaya yerimde olurum dedi ve üstünden 2 gün daha geçti. Ne telefonumuzu açıyor ne de işlem yapıyor. Ticari hesabımın Balçova şubesinden kapatılmasını ve şirket işleyişini başka bankalar üzerinden gerçekleştireceğim maalesef. QNB Finansbank gerçekten bir hayal kırıklığı oldu. Şirketim için.

02 Ekim 2024 14:09 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

QNB Finansbank Müşteri Temsilcisine Ulaşamama Sorunu

26 Temmuz 2025 02:37

Faizsiz Kredi Vaadiyle Oyalandım, Sonuçsuz Kaldı

04 Temmuz 2025 17:27
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 16:44

26 Aralık 2023 23:05