QNB Finansbank Keyfi Olarak Paraya Bloke Koyma

19 Eylül 2024 17:233.801

23 Eylül 2024 18:34

330 bin tl parama 4 ay süreyle parama el koydular. Sadece parayı kullanma derdinde olan bir banka. Biz mağdur edelim sonra müşteri nereye şikayet ederse etsinler düşüncesindeler. Gece pos cihazını kullandığım için parama bloke koydular. Gece acil hizmeti veren bir diş kliniği sahibiyim. Şu an o parayla 20 asgari ücret ödeyebiliyorken 4 ay sonra 12 asgari ücret ödeyebileceğim. Kafayı yemek isteyen QNB Finansbank pos cihazı kullanabilir.

Said
19 Eylül 2024 16:58

Gece 04:30'a kadar nöbet tutan bir diş hekimiyim QNB Finansbank pos cihazı kullanıyorum ama ne hikmetse birinci senenin sonunda kendi algoritmalarına takıldığımdan ötürü şüpheli işlemden ötürü benim 330bin tl bloke koydular paramı 120 gün içeride tutacaklarını söylüyorlar. Ne suç işlediğimi sorduğumda tekrardan sorduğumda hiçbir suç işlemediniz sadece biz birinci nüsha istiyoruz diye saçma sapan cevaplar da bulunuyorlar zaten hiçbir muhatap bulamıyorum karşımda.

19 Eylül 2024 17:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

17 Aralık 2024 17:10

Hocam geçmiş olsun benim parama da bloke koydular gelişme yaşadınız mı?

Blokaj Süresi Revizesi ve Şube Desteği Hakkında Çözüm Talebi

13 Eylül 2025 12:04715

QNB Finans yazarkasa pos kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 yıldır bankanız müşterisiyim. Çapa şubeniz kapanmadan önce her konud...

QNB Finansbank Hesaplarınıza Bloke Koyup Paranızı 4 Ay İşletmeye Çalışıyorlar!

QNB FinansbankHesaplarınıza Bloke Koyup Paranızı 4 Ay İşletmeye Çalışıyorlar!

Said
QNB Finansbank Pos Cihazına Bakım Ücreti Almak Ne Demek?

QNB FinansbankPos Cihazına Bakım Ücreti Almak Ne Demek?

Özgür

Öne ÇıkanKonular