İlkay sonuçtan hiç memnun değil

İlkay
02 Mayıs 2024 11:25

Merhaba, Konya Karatay'daki Profilo ev aletleri mağazanızdan 29.04.2024 tarihinde bir buzdolabı satın aldık. Oradayken dolabın bize büyük geleceğini söyledik ancak satıcı bizi ikna ederek dolabı sattı. Daha sonra buzdolabı eve geldiğinde mutfak kapısından geçmedi ve gelen nakliye ekibi kutuyu açıp bırakıp gitti. Biz de satıcıya geri döndük ve dolabı küçültmek istediğimizi, kapıdan geçmediği için böyle bir talepte bulunduğumuzu ilettik. Ancak satıcı, böyle bir hakkımızın olmadığını söyleyerek bizimle ilgilenmedi. Satarken 'gayet güzel olur' diyen satıcı, şimdi ise bizimle ilgilenmiyor. Faturanın üstünde yazan numarayı aradığımızda ise 'bu ürün buradan satılmadı' diyerek cevap veriyorlar. Elimde belgesi ve her şeyi olmasına rağmen dolabı mutfağıma sığdıramıyor ve kullanamıyorum. Hakkımı sonuna kadar arayacağımı ve buna bir çözüm istediğimi belirtmek isterim. Gereken yerlere de başvuruda bulunacağım.

02 Mayıs 2024 11:32 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Gürültü Sorunu Ve İade Talebi

Hakan