Profilo Dolap Kapağı Dondurucu

07 Mart 2024 18:57

İki hafta öncesinde Profilo'dan aldığım XL buzdolabı için bir sorun yaşadım. Alt kapağı kapattığımda buzluk kapağının oynadığını fark ettim ve servisi çağırdım. Garantisi devam etmesine rağmen servis yetkilisi, telefonla durumu tarif ederek 'Bunlar böyle olur, ama yine de isterseniz gelip bakabilirim. Ancak baktıktan sonra bir sorun bulamazsam 475 TL servis ücreti alırım.' dedi. Ben de başka bir markadan anneme aldığım ve vakum sistemi olan bir buzdolabından bahsederek durumu izah etmeye çalıştım. Yetkili ise sanki Profilo markasını kötülüyormuşum gibi 'Onlar da bizi tutmasın.' şeklinde bir yanıt verdi. Eğer Profilo'nun ya da servisinin bu kadar kötü olduğunu bilseydim, buzdolabını almazdım.

07 Mart 2024 19:24

Biraz önce de genel müdürlük ten arayan bayan buzdolabımla ilgili bu modeller böyle olur diyor bende iade etmek istediğimi söyledim bana internetten mi aldınız yoksa mağazadan mi diye sordu bende mağazadan olduğunu söyleyince ona bir şey Yapamayız iade yok diye cevap verdi. Ve servisten gelecek olan arkadaşında benden istediği 475 TL yi de normal karşılıyor Profilo'yu alırken bir keredaha düşünün derim ben problem yaşadım ve de yaşıyorum ilgilenen kimseler yok hep kendilerine haklı çıkarıyorlar

07 Mart 2024 18:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Neşat sonuçtan hiç memnun değil

Neşat
08 Mayıs 2024 12:49
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

Gürcan
19 Ocak 2024 14:34
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 23:18

Profilo Buzdolabında Kısa Sürede Yüksek Maliyetli Arıza Ve Yetersiz Çözüm

Bilgehan
19 Ağustos 2025 17:47
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Gelen Profilo Buzdolabı

Muhammed