Tc Meral sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Arızalı, Teknik Servis Sıkıntısı

Tc Meral
29 Kasım 2023 20:01

Profilo buzdolabı yeni olan ürün, 4 ay sonra içinde ördek besler gibi 'vak vak vak' sesi çıkarmaya başladı. Servisle acil olarak iletişime geçtim; gelen servis teknisyenleri 'klips takılıyor' diyerek açtılar ve buzlanma olduğunu, parça değişikliği gerektiğini belirttiler. 'tamam, 3 gün sonra değişim parçası sıkıntı olmaz' denildi. Ancak bizim ördekler 4 gün sonra vaklamaya devam etti. Yeniden teknik servisi çağırdım. 'orayı aç, burayı aç' derken, dolabın iç havalandırma deliğinden su atmaya ve kirli su sızmaya başladı. 2 aylık bir süre sonunda fabrika değişim kararı verdi.
Aynı dolabın aynı serisinden, yani tıpkısının aynısı geldi. Sorun yok, kullanmaya başladık. Hiçbir sıkıntı yok, derken bizim ördekler kuluçkadaymış gibi, ilk dolapta olduğu gibi 4. Ayın sonunda 'vak vak vak' sesi çıkmaya başladı. Tekrar servisi aradık, servis oluşturuldu ve fabrikadan gelen yanıt, dolabın açma-kapama sesiymiş. Üreten mühendisler böyle söylüyormuş, bir şey yapamazlarmış. Peki, o zaman şunu soruyorum: 4 ay boyunca dolap açılıp kapandığında fark edilmeyen bu ses, neden 4. Ay sonunda başlıyor? 'vak vak vak' diye.
Sorun şu ki, dolabın kapağı açılıp kapanmadığında bile bu sesin olduğunu, gelen teknik servisiniz de kaydetti. Video da var. Tamam, diyelim ki bu normal; o zaman ilk gelen dolap 4 ayda bu sorunu yaptığında neden 'klips arızalı' dediniz? Açınca kaya gibi buzlu klipsi teknik servisiniz de gördü. Sonra değişim dediniz, şimdi ise aynı sorunu aynı sürede yapan cihaza 'normal ses' olması gerektiği cevabı geliyor. Profilo pişmanlıktır. Tüketici Hakem Heyeti'ne, elimdeki ilk dolabın teknik servisinizin yapmış olduğu işlem videolarıyla ve şimdiki sunmuş olduğunuz bahaneyle başvurumu, avukatım aracılığıyla haklarımı arayacağım.

30 Kasım 2023 10:36 (Şikayetten 14 saat sonra)

Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabında Tekrarlayan Su Akıtma Sorunu

Rukiye
23 Ekim 2024 11:14
Profilo Buzdolabında Tekrarlayan Su Akıtma Sorunu
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Arızası

Yavuz
25 Ocak 2024 17:39

Profilo Buzdolabı Arızası Ve Çözülemeyen Servis Sorunları

Miraç
17 Haziran 2024 22:32
Esma sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 01:03
Profilo Kategorileri