Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Buzdolabı Arızası

Yavuz
25 Ocak 2024 17:39

2021 yılında Profilo markasına ait bir buzdolabı satın aldım. Ürün, 3 ay içinde arıza yapmaya ve içindeki yiyecekleri bozmaya başladı. Fan ve ana kartın değişimini yapmak istediler. Ancak 6 aylık olan ürün için komple değişim talep ettim. 8 ay süren uğraşlarım sonucunda ürünün tamamı değiştirildi.
Ancak gelen yeni üründe, taşıma sırasında veya daha öncesinde meydana gelen bir zarar nedeniyle deformasyonlar vardı. Buna rağmen, 'yeter ki işlevini görsün, görevini yapsın, bu önemli değil' diyerek ürünü kullanmaya devam ettim.
2023 aralık ayının ortalarında, buzdolabının soğutucu kısmındaki kapak gevşemesi ve kendiliğinden açık kalma sorunları nedeniyle firma yetkililerini aradım ve servis yönlendirildi. Sorunun fitil kaynaklı olduğu belirtildi; ancak bu problem sadece soğutucu kısmında vardı. Gelen servis yetkilisi, 'bana güvenin' diyerek dondurucu kısmındaki fitili de değiştirdi. Ancak takılan fitiller işlevini yerine getirmedi ve dolap kapakları vakum yapmamaya başladı. Dolap, adeta bir mobilya mutfak dolabı gibi oldu. Sorunun devam ettiğini belirttim ve ikinci bir fitil değişimi yapıldı. Bu sefer yetkili servis tarafından sıcak su uygulaması yapılarak kapakların 4 saat boyunca açılmaması gerektiği, böylece vakumlamasının aktif olacağı söylendi ancak sorun yine devam etti.
Tekrar servisi aradım ve kağıt testi ile ışık testi yapıldı. Ancak yapılan testler, normal bir mutfak dolabında bile aynı sonucu verecek şekilde sadece göz boyama tarzında faaliyetlerdi. Kapakların vakumlama işlevini yerine getirmediğini defalarca servise belirtmeme rağmen, 'bu dolap böyle olur, başkası olmaz, sizinle ilgileneceğiz' denilerek evden ayrıldılar. 4447766 numaralı telefondan İstanbul müşteri temsilcisi olan murat isimli kişi tarafından, 'her şeyi yaptık, daha fazla bir şey yapılmayacak' şeklinde müşterinin aklıyla alay edercesine bir tutumla karşılaştım.
25/01/2024 tarihinde saat 16:13'te yapılan arama kayıtlarında bu konuşmalar mevcuttur. Sorunum halen devam etmekte olup hem buzdolabından hem ilgili çalışanlardan şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

26 Ocak 2024 09:59 (Şikayetten 16 saat sonra)

16 Nisan 2024 01:07
Tolga sonucu yetersiz buldu

Tolga
03 Ekim 2023 12:55

Seyhan
10 Temmuz 2023 13:56
Profilo Buzdolabı Pişmanlıktır Ve Profilo Benim İçin Bitmiştir.
Profilo Buzdolabı Pişmanlıktır Ve Profilo Benim İçin Bitmiştir.

Cesur
18 Temmuz 2023 20:52