Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Penti Ürün Değişiminde Zam Geldi Diye Fark İstenmesi

09 Temmuz 2024 10:59

İzmir Karşıyaka şubenizden 20/06/2024 tarihli 17188861500235 numaralı Penti faturasıyla aldığım sütyenlerden birini dolgulu olmayan ürünle değişimini 9 Temmuz tarihinde yapmak istedim. 300 TL zam geldi diye fark istediler. Bir daha mağazanızdan içeri adım atmam diyerek çıktım. Gerekçesini yetkilinizden duymak isterim. Sistem izin vermiyormuş başka türlü değişimine.

11 Temmuz 2024 12:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

11 Temmuz 2024 12:08

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

11 Temmuz 2024 12:32

Doğrudur. Hastam ile ilgileniyordum. Aramamız gereken numarayı iletirseniz uygun olduğumda arayayım

11 Temmuz 2024 12:41

Penti çağrı merkezi ile görüştüm. Ürün değişimlerinde fark çıktığını ve sistem farklı barkod girişi yüzünden renk değişiminde bile ücret çıktığını söylediler. Bende diyorum ki. Penti'den 1 çöp dahi almam ve mağazanızdan içeri adımımı atmam bundan böyle.

Fatura Numarası Eksikliği Nedeniyle Sütyen Değişimi Yapılmadı, Çözüm Sunulmadı

Yekta
27 Eylül 2025 12:48
fatura-numarasi-eksikligi-nedeniyle-sutyen-degisimi-yapilmadi-cozum-sunulmadi-1.jpg
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
06 Ağustos 2025 11:58
kullanilmamis-ayipli-urune-degisim-ve-iade-reddi-6.pdf

Derya
29 Nisan 2025 13:54
İade İşleminde Fatura Olmaması Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
10 Mart 2025 14:28