Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Penti Alışveriş Yapmadığım Halde Adıma Fatura Oluşturdu

Cansu
02 Haziran 2024 18:56

02.06.2024 tarihinde telefonuma Penti tarafından ekte belirtilen mesaj gönderildi. Penti'den herhangi bir alışverişim olmamasına rağmen adıma veya telefon numarama fatura düzenlenmiş SMS de ki linke tıklamadığım için detayını bilmiyorum. Neye göre ve bilgilerime nasıl ulaşarak usulsüz fatura düzenleniyor. Tarafımla iletişime geçilip mevcut durumun düzeltildiği ispat edilmezse hafta içi gerekli kurumlara başvuruda bulunacağım.

03 Haziran 2024 17:06 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

03 Haziran 2024 17:09

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılarak gerekli aksiyonlar alınmıştır. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Cansu
12 Haziran 2024 15:57

Tarafıma geri dönüş yapıldı fakat ilgili çalışan adınıza konuyla ilgili kayıt oluşturdum en kısa zamanda çözümlenip size dönülecek dedi. Henüz bir çözüm bulunamadım adıma düzenlenen faturanın en kısa sürede iptal edilmesini ve tarafıma ispatlanmasını istiyorum

Bana Ait Olmayan Fatura İçeren Şüpheli SMS Hakkında Bilgilendirme Talebi

26 Ekim 18:15
Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
09 Ocak 22:42
"Bilgilendirme yapıldı, teşekkür ederim"

Yanlış Telefon Numarası Kullanımıyla Yapılan Alışveriş

Dicle