Elif sonuçtan hiç memnun değil

Mall Of İstanbul Penti Çalışanları İlgisizliği Terslemeleri

Elif
25 Mart 2024 02:47

Penti Mall Of İstanbul mağazasına 24 Mart 2024 Pazar günü, beğendiğim ürünleri almak için gittim ve beden istedim. Orada çalışan bayanlar, yardımcı olmadı ve 'Orada ne beden varsa oradan bakın' dedi. Ben bulsam zaten alırım; bedenimi almasam bile, o orada çalıştığı için yardım etmek zorunda. Eşim, içeride oturmuş beni bekliyordu. Diğer bir çalışan gelip 'Bu koltukları kaç oldu, topluyoruz yine değil mi?' diyerek eşimi oradan kaldırdı ve üstüne bir de laf söyledi. Madem o koltukları kullanmayacaksınız, neden oraya koydunuz? İşini severek yapmıyorsanız yapmayın. Kasiyere gelince, o da ayrı bir sorun ve tersleyerek konuşuyor. Benim aldığım ürünlerle maaş alıyor olmalarının farkında değiller. Zorla çalıştırılıyorlarmış gibi bir tavır içindeler. Acilen bu çalışanlar hakkında bir şeyler yapılmalı.

20 Mayıs 2024 15:18 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup gerekli incelemeler yapılarak, size en kısa sürede bilgi verilecektir. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

20 Mayıs 2024 15:18

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza arama yapılmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin size yardımcı olabilmemiz adına çağrı merkezimiz üzerinden tarafımıza ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla Penti Müşteri Deneyimi Ekibi

Serap sonuçtan hiç memnun değil

Serap
04 Nisan 2024 18:25
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Nesrin
03 Mayıs 2024 15:47
Işılay sonuçtan hiç memnun değil

Işılay
16 Nisan 2024 22:21