Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Verilen Hizmet Kalitesinin Çok Kötü Olması Ve Mağduriyeti

Ersin
30 Ocak 2024 06:06

Ben Ersin K***, eşim ile birlikte 29.01.2024 tarihinde gerçekleştirdiğim Madrid-İstanbul uçuşu (PC1100) ve sonrasında planlanan İstanbul-Ankara bağlantılı uçuş (PC2682) esnasında yaşadığım olumsuz deneyimler hakkında sizinle iletişime geçmek istiyorum. Yaşadığım ve beni büyük zarara uğratan bağlantılı uçuşumdaki sorunlar şunlardır: 1. İlk uçuşunuzun gecikmesi nedeniyle diğer uçuşa alınmadım. 2. Havalimanında Pegasus bağlantı hizmeti kullanmama izin verilmedi. 3. Diğer uçuşun bir sonraki güne ertelenmesi üzerine otele yönlendirildim, ancak bavulumu almak için 2 saat beklemek zorunda kaldım. 4. Otelde sunulan yemekler (çorba ve köfte) soğuk ve kalitesizdi. 5. Oda minibarının boş olması. 6. Son dakika havalimanına getirilme durumu. 7. Bavulumdaki eşyalar arasında kırılan parfümler ve tablet ekranı bulunmaktadır. Bu olumsuz deneyimler nedeniyle 1 gün süren Ankara tatilimde kayıplar yaşadım ve maddi/manevi zararlarım mevcuttur. Bu nedenle, yaşadığım tüm olumsuzluklar için tazminat talep etmekteyim. Yaşanan bu durumu detaylı bir şekilde inceleyip, tarafıma en kısa sürede geri dönüş yapmanızı rica ediyorum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
27 Ocak 2025 13:45
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2025 00:15

Damla
20 Eylül 2025 20:24
Uzun Süreli Uçuş Gecikmesi Ve Hasarlı Bagaj Nedeniyle Mağduriyet
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
25 Aralık 2024 10:23
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Son Anda İptal Edilen Uçuşlar Ailemi Mağdur Etti

Tamer