Mavi Jeans Yamuk Dikişli Pantolon

Mavi Jeans Yamuk Dikişli Pantolon
Ozlem'in Teşekkür Mesajı
Yaşadığım soruna çok kısa bir sürede geri dönüş yapılıp çözüm sağlandığı için teşekkür ediyorum.

Aylar önce Mavi'den pantolon aldım, o anda bir sorun gözükmüyordu. 2 kere giydim yürüdükçe dikişleri yanlara kayıyor ve kötü bir görüntü oluşuyor. Sorun giydikten sonra belli olduğu için ne yapacağımı bilemedim. Yepyeni pantolon yamuk dikişleri olduğu için dolapta bekliyor. Bu konuda ne yapabilirim yardımınızı bekliyorum.

29 Mayıs 2024 11:25 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Sayın Ozlem O., Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

Ozlem
29 Mayıs 2024 11:34

Merhaba ödevim olduğu için müşteri şikayetlerine ve çözümlerine bakıyorum mavi bu duruma karşılık ne yaptı

Mavi Pantolon Dikiş Hatası

Mavi'den pantolon aldım o anda bir sorun gözükmüyordu. 2 kere giydim yürüdükçe dikişleri yanlara kayıyor ve kötü bir gör...

Mavi Yamuk Dikilmiş Pantolon

Mavi'nin pantolon kalıplarından çok memnun olduğum için tercih etmekte ısrarcıyım. Fakat denemeden aldığım pantolonun, g...

Mavi Yamuk Dikilmiş Pantolon

"İlginiz için ve arayan arkadaşın alakası için çok teşekkür ederim"

Tümünü Gör

Elif
Mavi Üretim Kaynaklı Yırtılma Ve Renk Solması

Mavi ÜretimKaynaklı Yırtılma Ve Renk Solması

Celal
Mavi Kısa Kullanım Sonucu Böyle Olmaktadır!

Mavi KısaKullanım Sonucu Böyle Olmaktadır!

Rezan
Mavi Pro Denim Kot Hatası