Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Mavi Jeans Bağdat Caddesi Ürün Teslim Alamama

08 Eylül 2023 21:25

Mavi Bağdat Caddesinde inceleme sonucu değişimi onaylanan ve değişim yerine yenisi gelen ürüne ulaşamıyorum. Mağaza tadilata girdiği için açılana kadar bekleyin diyorlar. Hayatımda böyle saçmalık duymadım. Mağdurum ve pantolonuma bir an önce erişmek istiyorum.

08 Eylül 2023 21:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

10 Eylül 2023 21:45

Hiçbir şekilde iletişime geçilmedi

11 Eylül 2023 11:50

Halen tarafıma ulaşılmadı

14 Eylül 2023 11:41

Pantolonumun birebir değişimi yapılması gerekirken. Fiyat farkı talep ediyorlar ve ürün alınır alınmaz 1 ay geçmeden incelemeye gitti. Böyle bir rezillik olamaz asla kabul etmiyorum! Ben kusurlu pantolonumun birebir değişimini istiyorum!

14 Eylül 2023 11:45

İşlemin derhal çözülmesini istiyorum. Ürün kusurlu ise birebir değişim yapılır. Mağazada ürünün yenisi olmadığı için sipariş ettiler ve hiçbir fiyat farkından bahsetmediler şimdi bambaşka bişetden bahsediliyor. Derhal bu iş çözülsün lütfen!

20 Eylül 2023 11:41

Konuyla ilgili halen bir çözüm yok. Aynı ürün için fiyat farkı istendi alalı 2 ay olmamasına rağmen. Acil çözüm istiyorum

27 Eylül 2023 03:59

Ben böyle bir firma ömrü hayatımda görmedim. Hiçbir şey umurlarında değil. Asla ilgilenmiyorlar. Yıllardır buradan alışveriş yaparım ama bu son oldu şu olay çözülsün bir daha kapılarının önünden dahi geçmem

Beyza
20 Eylül 2025 11:38

Mavi Değişim İçin Şube Değişikliği

Hümeyra
08 Mayıs 2024 16:22
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
09 Eylül 2024 19:48