Mahmut sonuçtan çok memnun

Mavi 1 Aylık Pantolonda Renk Solması Ve Mavi'nin Bunu Hiçe Sayması

04 Ekim 2023 09:58

Mavi mağazasından almış olduğum siyah pantolon ve siyah gömlekte renk solması yaşadım. İkisini de incelemeye gönderdiğimde bariz belli olan pantolondaki renk solmasın hiçe sayarak değişimi onaylamamışlar bu insanlar bu paraları kolay kazanmıyor yetkililerden ürünümün değişmesini talep ediyorum

16 Ekim 2023 12:30

Mavi mağazasından aldığım ürünlerde Renk solmasından dolayı İncelemeye gönderdim gelen sonuç Onaylanmıştır değişim ya da alışveriş çeki ile alışverişi tamamlayabilirsiniz buna bağlı olarak Mavi mağazasına gittiğimde ürününün birinin alışveriş çekini alabildim ama diğer ürünü onaylandığı halde iptal edilmiştir kendi hatalarını kabul edip sorunu çözeceklerini söyleselerde 2 haftaya yakın veya daha fazladır oyalanıyorum Buradaki mağduriyetimi anlamanızı Sorunuma bir an önce çözüm bulmanızı talep ediyorum

04 Ekim 2023 10:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. Konuyla ilgili en kısa süre içerisinde sizlerle iletişim kuracağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımızla. Mavi Müşteri İlişkileri

04 Ekim 2023 10:09

Mavi nin şikayet hattına bakan ekibine teşekkürlerimi sunuyorum yaşadığım sorunu hemen dikkate alıp çözümle sonuçlandırıldı

Süreyya

"Teşekkür ederim"
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
08 Temmuz 2025 13:44
"Teşekkürler arkadaşlar arayıp yardımcı oldular iyi çalışmalar"

Diyar
30 Nisan 2025 20:00