Kumtel Mahkeme Kararı Olmasına Rağmen Ürünü Göndermiyor.

12 Ocak 2024 11:24

Hepsiburada üzerinden Kumtel Siyah Portatif Buharlı Kırışık Giderici Dikey Ütü ürününü aldım.

15 gün içerinden bozuldu 4 Temmuz da Kağıthane de bulunan servisine gönderdim ürünün üzerinden 2 ay geçti aramamam rağmen bilgi verilmedi.
Kumtel'i arıyorum 1 saat telefona açan yok bende Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim ve yenisini gönderimine karar verdiler.
Bu tebligat Kumtel'e ulaştığı gün aradılar 15 gün içinde adresinize göndereceğiz diye göndermediler ürünü.
Bende avukatıma talimat vererek icra yoluyla İnternet sitelerinde bulunan bedel üzerinden icra başlatacağım.
Lakin biraz önce Kağıthane'de bulunan servis üslupsuz bir şekilde arayarak ürünün buradan alınması gerektiğini söylüyor. Neredeyse 7 ay sonra ürünü bir de gidip o ilgisiz saygısız servisten alacakmışım

ürün hala bana gelmediği için yasal işlem başlatacağım. Kumtel ve yetkili servisi sizi mağdur etmekten başka hiçbir şey yapmıyor

12 Ocak 2024 13:27 (Şikayetten 2 saat sonra)
14 Ocak 2024 17:09

Dün uyurken Kağıthane'de bulunan servis beni aradı, öğleden sonra arayın diyorum gene aynı tavır saygısızca kelimelerle üslupsuz bir şekilde konuştu. Firmanın derdi zannedersem işi çözmek değil mahkemeye vermemi hızlandırmak. Sanki başka yetkili serviste kimse yok o arıyor. Sanki Kumtel firmasını daha nasıl rezil ederim daha nasıl bu firmaya zarar veririm peşinde. Burda yazmama izin verilmeyin üslup ile konuşan bağıran saygıdan bir haber olan yetkili servis

Rıdvan sonuçtan memnun

Rıdvan
30 Ağustos 2023 14:17
"Yaşanan olumsuz süreçten sonra müşteri hizmetleri aradı ve 3 vantilatörün de yenileri ile değiştireceğini söyledi. Daha sonra da ilçedeki teknik servise gönderdiler. Her ne kadar daha en başta yapılabilecek bir şey yapıldı ama olsun sorunsuz teslim aldım sonunda vantilatörleri. Müşteri hizmetlerinden arayan arkadaş da gayet kibar ve çözüm odaklıydı. Teşekkürler..."
Ekin sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Mini Buzdolabı Bozuldu, Değişim Süreci Mağduriyet Yaratıyor

09 Ekim 2025 19:58
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
26 Eylül 2023 11:05