Murat sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Fırın Dijital Ekran Sorunu

26 Temmuz 2023 13:50

Kumtel ankastre setimde bulunan fırının dijital ekranın ısınınca da normalde de çok zor çalışıyor. Bazen hiç çalışmıyor daha çok olmadı hiç memnun değilim. Servise de ulaşılamıyor. Anlamadık gitti ne yapacağımızı. Gerekli aksiyonu almak istiyoruz. Ulaşmanızı talep etmekteyim.

27 Temmuz 2023 07:50 (Şikayetten 17 saat sonra)
06 Ağustos 2023 19:57

Merhaba, şikayet kaydı oluşturmama rağmen hiç dönüş olmadı ve hiç kimse ilgilenmedi. Kumtel pişmanlık resmen! Teknik servis personeliniz arıyor geleceğiz diyor sonra sırra kadem basıyor ne zayıf bir markasınız!

22 Ağustos 2023 14:27

Şikayetim devam ediyor. Defalarca kayıt oluşturmama rağmen size WhatsApp üzerinden şikayetiniz ile ilgili arıza giderilmiş gözükmektedir diye bilgi veriliyor. Kimsenin geldiği gittiği yok, ilgilenmiyorlar. Markayı tercih edenler bir kere daha düşünmesinde fayda var!

04 Eylül 2023 16:15

1 Ay sonunda sonunda servis geldi fırınımı servise aldı 1 hafta içerisinde getireceğiz dedi ne ses var ne seda. Servise vermesi bir dert geri alması bir dert ne problemli bir marka oldunuz hayatımda hiçbir ürün aldığımda bu kadar pişman olmamıştım tebrik ederim sizi.

02 Ekim 2023 10:54

Ürünü servise aldılar belirtmiştim ancak bu seferde servisten getirmiyorlar. En son 9. Ayın başında servis personeli aradı geliyoruz dedi yarım saat geçmedi aradı bugün gelemeyeceğiz yarın geleceğiz dedi. Sonra tabii ki gelmedi. Sonra Eylül sonunda tekrar şikayet ettim vs. Bu sefer servis personelleri biz aradık açan olmadı dedi tabii ki öyle bir şey yok. Sonra Eylül sonunda geleceğiz dediler yine gelmediler. Cumartesi kesin dediler gelmediler. Bugün aradım gelmediniz bu nasıl hizmet şekli dedim yarın kesin dediler bakalım göreceğiz. Ama son tercih edişim bu markayı. Destek ve hizmet sıfır ürün alırken düşünülmesi gereken bir marka derim!...

Merve
04 Eylül 2023 21:02
Kumtel Fırın Program Kayması Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamamak
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Kumtel Ankastre Fırında Ekran Sorunu ve Geç Servis Mağduriyeti

03 Temmuz 2025 17:07

Kumtel Ankastre Fırında Sürekli Arıza Ve Elektrik Problemi

Okyanus
05 Temmuz 2025 23:22
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nursel
24 Temmuz 2024 21:41
Kumtel Marka Ankastre Set
Kumtel Marka Ankastre Set
Okan sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 17:09

Kumtel Kategorileri