Merve sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Robot Süpürge Şikayeti

30 Haziran 2024 15:08

Karaca’dan 05.04.2023’te kampanyadan Airfryer ve robot süpürge bir arada aldık. Airfryer da herhangi bir problem yaşamadık fakat süpürgede son 3 aydır birçok problem yaşadık. Öncelikle haritasını kaydırıyor ve unutuyor. Aynı şekilde sıfırlıyoruz haritayı tekrar tüm evi gezdirerek tanımlatıyoruz düzeliyor. Fakat bunun sıklığı artmaya başladı. Özellikle süpürmesinde vakum gücünde azalmalar yaşandı. Örneğini de video olarak paylaşacağım. Sadece ileri geri aynı yerde hareketler yapmaya başladı. Bununla ilgili yetkili servise de gittik. Eklediğim videoyu da göstererek problemlerimizi anlattık fakat serviste kaldığı günler boyunca herhangi bir problem yaşanmadığını normal çalıştığını söyleyerek bize geri verdiler. Ayrıca yedek paspasın da kaporasını vererek oradan sipariş oluşturduk. Yaklaşık 1-1.5 aydır beklemekteyiz herhangi bir dönüş alamadık. Kampanyalı ürün olduğu için de bir işlem yapılması gerekiyorsa (iade gibi) ikisinin de yapılması gerektiği söylendi. Yetkili servis eğer tamirat yapamayacaksa ben nereden yardım alacağım?

Merve
Merve
14 Ağustos 2024 09:48

Asla cevap verilmiyor? Buradan da dönüş alamıyorum.

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 16:58
Karaca Robot Süpürge Servis Ve Müşteri Hizmetleri Çilesi
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Robot Süpürgede Sorun Hala Devam Ediyor

14 Ekim 2025 11:47
Hayrullah sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 14:36
Karaca Vantuz Robot Süpürge Değişim Ürünümü Göndermiyor