Besra sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 16:39

Diyarbakır İstikbalden 2 yıl önce evime teslim edilen TV üniteme ait kitaplığım, şimdiye kadar hiç yer değiştirmeme rağmen, evde benden başka yaşayan herhangi biri olmamasına rağmen arka ayakları görselde ki gibi kırıldı. Teknik servisi aradım yeni ayaklar ve servis ücreti olarak yaklaşık 2.000 bin tl istediler. Marangoza gösterdim montaj da gerekli özeni göstermediklerinden dolayı vidaların gevşeyip kırıldığını söyledi. 2 yılda İstikbal gibi bir firmanın, evde hiç kimse olmamasına rağmen ve mobilyayı kurulduğundan beridir hiç dokunup yer değiştirmemesine rağmen nasıl bu hale gelebiliyor. Acilen Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

19 Eylül 2024 16:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Eylül 2024 11:00

Besra
Besra
20 Eylül 2024 11:04

Müşteri hizmetleri tarafından arandım. Servis kuralları geçerli diye yardımcı olamayacaklarını beyan ettiler. Ne diyeyim yani koskoca güvendiğimiz firmadan aldığımız ürünün sonucu ve mağduriyetin giderilmemesi... Tercih sizin.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 10:51

11 Temmuz 2023 21:17
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 11:05
İstikbal Koltuklar Dağıldı, Oturulacak Gibi Değil.
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Edebildiğim Her Yere Şikayet Edeceğim

Çağla
11 Mayıs 2024 11:42
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 21:10

İstikbal Kategorileri