Cansu sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 15:09

İstikbal Star X köşe takımı koltuğumda renk sorunu yaşıyorum. Aldığım renk vizon ancak bazı bölgeleri yeşillenmiş durumda. İlginç bir şekilde yeşillik oluşmuş ve artıyor. Çirkin bir renk almaya devam ediyor. Bunun için çözüm sunulmasını istiyorum. Çağrı merkezine bağlanıp bilgi alamamakta sinir bozucu.

08 Şubat 2024 15:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

09 Şubat 2024 10:53

Cansu
Cansu
09 Şubat 2024 10:54

Çözümsüz bilgi...

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
07 Eylül 2025 16:10
Koltuk Takımında Beklenmedik Renk Değişimi Ve Mağduriyet
Semih sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2023 01:01

Gülhan
13 Mayıs 2024 12:25
Alper sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Koltuk Takımında Renk Değişimi ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Nedeniyle Mağduriyet

29 Haziran 2025 22:22
istikbal-koltuk-takiminda-renk-degisimi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-4.jpg
istikbal-koltuk-takiminda-renk-degisimi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-nedeniyle-magduriyet-2.jpg

Aldığım Koltuk Takımında Renk Solması Ve Uzayan Çözüm Süreci

10 Eylül 2025 11:35