İstikbal Serra Koltuk Takımı

25 Temmuz 2023 12:205.358
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim

2022 Temmuz ayında evimize gelen İstikbal Serra koltuk takımımızı 2 ay kullanma şansı bulduk. 2. Ayın sonunda süngerleri çökme yaptı. Koltuğa oturup kalkarken iskeletinden cayır cayır diye ses geliyor.

Kumaşı sürekli tüy topluyor, lekeler kolay çıkar. Denmesine rağmen kumaş özelliğini yansıtmıyor. Bu kadar kötü bir ürün daha olamaz. Tomarla para verdiğimiz koltukların bu halde olması gerçekten can sıkıcı. Üstelik servis olarak gelen beyefendi hiç umursamaz tavırla çökme olmadığını, gelen sesin içinde eskisi kadar sağlam ürün üretilmediğini alay eder gibi söyleyerek bizi teselli etti.

Krem rengi koltuğuma pantolon kumaşından çıkan renkler için gelen misafirlerinizin giydiği pantolonun kumaşı adidir dendi. İnanın nereye gidilip şikayet edilecekler bilmiyorum ama insanların emekleri, paraları, hayalleri ile bu kadar oynamak parayı alırkenki hızlılık diğer işlemlerde yok.

25 Temmuz 2023 12:25 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Kübra
8 Ağustos 2023 15:26

Teşekkür ederim

8 Ağustos 2023 15:28

21 Aralık 2024 21:58

İstikbal Kayseri mağazasından Ekim 2024 aldığımız koltuk takımı tamamen sorunlu çıktı önce üçlünün biri servise gitti henüz gelmedi şimdi diğer üçlü koltuktan felaket gıcırtı geliyor ve teklinin birinde hem sünger çökmesi hem de kuma birikmesi oldu zannedersiniz iki üç senelik koltuk Ekim de aldık ama Kasım'da elimize geçti iki ay koltuklar pert oldu bin pişman oldum etrafımdakiler artık gülmeye başladı tonlarca para vereceğine sanayiden alsaydın diye. Artık defolu malmı yoksa teşhir malımı gönderdiler diye düşünmeye başladım bir çözüm bulunmasını istiyorum tamamen değişim istiyorum resmen koltuklardan tiksindim

İstikbal Canyon Oturma Grubu

7 Eylül 2024 16:011.697

Temmuz 2021 İstikbal Canyon koltuk takımı aldık. 1 yıl sonunda kumaşta sarkmalar başladı. 2 yıl sonunda ise süngerde, ot...

1 Destek

5 Ocak 2024 23:472.931

Mayıs ayında teslim aldığım serra Koltuk takımım sorunlu geldi. Geldiği gün arkadaşlara durumu söylediğimiz zaman eliyle...

13 Eylül 2024 21:505.972

İstikbal ürünün arkasında değil. 08.06.2024 gününde koltuk takımımız teslim edildi. Koltukları koyduğumuz oda yaz ayları...

Tümünü Gör

Cihat
İstikbal Koltuk Takımında Potluk

İstikbal KoltukTakımında Potluk

İmran
İstikbal Oturma Grubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

İstikbal OturmaGrubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

Jiyan
İstikbal Mitra Kumaş Sıkıntısı!

İstikbal MitraKumaş Sıkıntısı!

Ferhat
İstikbal Çökme Meydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

İstikbal ÇökmeMeydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

Sumeyra

Öne ÇıkanKonular