Murat sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Quantum Prime Yatak Ve Boyser Servis Hizmetleri

13 Ağustos 2024 15:55

Yaklaşık 1.5 sene önce aldığımız Quantum Prime Yatak ile ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşamaktayız.
Rahat uyku vaadi ile satılan yatak, bir sene sonra oldukça rahatsız bir hal almaya başladı. Ben 85, eşim ise 60 kilo. Buna rağmen yattığımız yerlerde ciddi çökmeler oluştu. Bel sırt ve boyun bölgelerimizde çok fazla sıkıntılar yaşamaya başladık. İlk başlarda bunun yataktan olduğu hiç aklımıza dahi gelmedi. Çünkü dünyanın parasını verip, İstikbal markasının en üst segmentindeki yatağı satın almıştık. Bu yaz tatile gittiğimizde, 2. Günden sonra ağrılarımızın kalmadığını fark ettik. Ve orada anladık ki sıkıntı yataktaymış. Bir hafta sonra eve geri döndüğümüzde ağrılarımızdan eser kalmamıştı. Ve o günden beri yatak odamızda değil de, misafir odasındaki eski yatağımızda yatmaya başladık. Durumu İstikbal'in servis işlerini yürüten Boyser Servis Hizmetleri a. Ş.'ye bildirdik. Geleceklerini söyledikleri günden 3 gün sonra gelip, yatağın sağına soluna bakıp, bundan bir şey çıkmaz ama biz yine de bildirelim diyerek gittiler. Tam 1.5 ay oldu ve menfi ya da müspet hiçbir cevap gelmedi. Az önce Boyser servis'in sitesine girip 0042819861 bildirim numaralı işlemimize baktığımda, Fiili Çözüm kısmında "hata tespit edilemedi" ibaresini gördüm. Tüm şikayetlerimizi açıkça belirtmemize, gelen servisteki kişilerin de "AA evet yatakta çökme oluşmuş, gözüküyor" demelerine rağmen hiçbir geri dönüş yapılmaması, İstikbal gibi bir markanın servis işlerini başka bir firmaya taşere ederek ürününün arkasında durmaması bizi çok üzdü. 1.5 sene önce 10 bin liraya aldığım, şu anda 29 bin lira olan yatak üst kat yatak odasında atıl bir vaziyette duruyor. İstikbal markasına direk ulaşamadığımdan, servis kısmına Boyser Servis Hizmetleri adında bir firma baktığından buraya yazma gereği duydum. Umarım mağduriyetimiz giderilir. Aksi takdirde koca yatak çöp olacak ve deneyimlerimi sosyal medyadan paylaşacağım. Başka insanlar da mağdur olmasınlar. Çünkü bu kıyafet değil ki, aldığınızda üzerinize olmadığında hemen değiştirebilelim. Bir sene sonra ortaya çıkan bir durumda böyle ortada kalabiliyoruz.

13 Ağustos 2024 16:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

16 Ağustos 2024 13:23

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

Murat
16 Ağustos 2024 13:53

İstikbal firmasından aradılar ve yatakta herhangi bir hata tespit edilememiştir cevabını yinelediler. Yatağı deneyimleyen biziz, yatakta yattığımız her günün sabahına sırt ve bel ağrıları ile uyanan biziz, 2 aydır yatakta yatamayan biziz ama kontrol için gelen ve yatağa sağından solundan 2 dakika bakarak, 2-3 fotoğraf çeken Boyser Servis ve servisin telefonda bize verdiği cevabın aynısını tekrar eden İstikbal markası haklı. Daha önce de çevremizden İstikbal ve alt segmenti olan Bellona hakkında birkaç şikayet duymamıza rağmen, büyük (! ) bir firma olduğuna inandığımız İstikbal markasından alışveriş yapmamızın sonucu koca bir hüsran. İstikbal markasına ait olan Quantum Prime modeli yatak sırt ve bel ağrılarına sebep oluyor. Bunu anlayabilmek için de 1-1.5 sene yatağı kullanmanız gerekiyor. Dolayısı ile iade, değişim gibi bir talepte bulunamıyorsunuz. 1.5 sene kadar önce 10 bin liraya altığımız ve şu anda 30 bin lira olan İstikbal'in en üst segment yatağı koca bir çöp oldu elimizde. Tek yapacakları yatağı alıp, üst ped kısmına dolgu takviyesi yapmak olacaktı. Bunun yerine, "Yatakta herhangi bir hata yoktur, bu şekilde sökük yatakta yatmaya devam ederek bel fıtığı olun ya da yatağı çöpe atın" dediler resmen. Buradan ürünü alıp almamanız ile ilgili bir yorum yazamıyorum fakat tüm sosyal medyayı kullanarak, bu ürün ile yaşadığım tüm deneyimleri aktaracağım herkese. "Üreticimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarım..."

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Quantum Prime Yatakta Çökme Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

09 Temmuz 13:43
Burak sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Quantum Yatak Kalitesizliği

14 Haziran 2024 13:02
İstikbal Quantum Yatak Kalitesizliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yatakta Çökme Sorunu Ve İlgisiz Servis Mağduriyeti

24 Mayıs 12:15