Güler sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 10:02

İstikbal'den Mary koltuk takımı ile birlikte aldığımız puf, internet görselinden çok farklı, yamuk ve zımbaları çok kaba bir şekilde ve ortada teslim edildi. Teslimatın ertesi günü, aldığımız bayiye durumu bildirdik. Bayi, ürünün kusurlu olduğunu kabul edip, resimlerle birlikte servis kaydı oluşturduklarını söylediler. 36 gün geçmesine rağmen herhangi bir bilgi alamadık. En sonunda bayiden aldığımız bilgiye göre, servis pufu kusurlu bulmamış ve bize bildirmiş olduğu iddiasındaydı. Servis tarafından bilgilendirilmediğimiz bir yana, büyük olarak zannettiğimiz firmanın, bir pufu bile düzeltemeyecek kadar aciz olması ve iade kabul etmemesi.

08 Aralık 2023 10:05 (Şikayetten 2 dakika sonra)

11 Aralık 2023 10:37

11 Aralık 2023 10:55

Sorun ne yazık ki çözüme kavuşmadı çünkü firma ürünün standartlara uygun olduğunu yazmış, maalesef bize gelen ürün ile İnternet görseli aynı değil, böyle bir şey geleceğini bilsek asla ürünü almazdık bu durumda İnternete yüklenen resimleri kaldırmaları bizleri aldatmamaları açısısından daha doğru olur, paramıza yazık oldu, firma ürünün arkasında durmuyor.

11 Aralık 2023 12:02

29 Aralık 2023 11:27

Az önce servisten eleman göndermişler elemanlar neden geldiklerini bile anlamadıklarını söylediler, standartlara uygun dedilerse uygundur dediler, derdimizi nasıl anlatacağız bilemedik, İnternet te ürünün özellikleri kısmında kare yazan bir ürün büyük bir dikdörtgen, bir yanı alçak bir yanı yüksek zımbalar çok belli, aslında bir ara parçaymış, bari İnternete ara parça yazın da bilelim kare puf aldığımızı zannedip şok geçirmeyelim, tüketiciyi yanıltmakdır bu, bir daha asla İstikbal ile bir işimiz olamaz, buradan kalıplaşmış hiçbir çözüm sunmayan standart yazınızı da görmek istemiyorum.

02 Ocak 2025 01:23
İstikbal Köşe Koltukta Eksik Parça Ve İlgisizlik Mağduriyeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 18:39
İstikbal Koltuk Takımı Hayal Kırıklığı

29 Temmuz 2025 12:55

22 Temmuz 2024 13:02
İstikbal Hatalı Ürün Teslimatı Ve Umursamazlık
Nuran sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2024 21:53

İstikbal Kategorileri