Büşra sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 15:49

14.12.2023 te Kayseri Kumsmall Bimev Mobilya dan satın aldığımız 6 adet Arena Sandalye 19 02.2024 te kumaş hatalarıyla getirildi. Kumaşların dikiş yerlerinde potluklar ve sırt kısımlarında esnemeler mevcuttu. Teslim edenlere bunu söylediğimizde birkaç gün içerisinde düzeleceğini söylediler ancak düzelmedi. Ayrıca kumaşta geçmeyen ağır bir koku da var. Sonrasında ayak kısmında boyanın kalktığı yerler olduğunu da gördük. Ayakların demir olduğu alınırken bize açıklanmadı biz ahşap olduğunu düşünerek almıştık. Ama ayaklarda demir üzerine beyaz boya yapılmış ve başka yerlerin de soyulma ihtimali yüksek. Bu sebeplerle iade etmek için mağazayla görüştük ancak önce incelemeye alınması gerektiğini söylediler ama 1 hafta olmasına rağmen gelip sandalyeleri almadılar. Biz incelemeye gitmeden direkt iade etmek istiyoruz, böyle bir hakkımız olduğunu da biliyoruz ancak bizi oyalıyorlar. İnceleme yapılacak gerekçesiyle bu sürecin uzamasını istemiyoruz çünkü zaten mobilyalar yeterince geç geldi. En kısa sürede ürünlerin iade için bizden alınmasını ve ödediğimiz ücretin de bize iade edilmesini istiyoruz.

05 Mart 2024 15:50 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Mart 2024 11:42

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

19 Mart 2024 12:53

Sandalyeler teslim alındı ancak iade yapmak istemiyorlar, sorunumuz halen çözülmedi

Süreç nasıl iadesi yapıldımı

Büşra

Şikayetinizi okudum şimdi demek ki herkesi mağdur eden bir mağazaymış. Biz de Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmayı düşünüyoruz, siz de başvurarak iyi yapmışsınız

Defne

Sürekli zam gelirken iade edecekleri parayla aynı ürünleri almak. İmkansız oldu BİM ev şubelerinden bende şikayetçiyim

Büşra

Yapılmadı yapmak da istemiyorlar uğraşıyoruz

19 Ekim 2023 23:28
Cansu sonucu yetersiz buldu