Ferihan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Active Life Ve Active Bronz Yatak Sağlığımdan Etti

İstikbal Active Life Ve Active Bronz Yatak Sağlığımdan Etti
31 Aralık 2023 07:56

Merhaba istikbalden hafif bel ağrısı yaşıyoruz deyip yeni aldığımız yatak bel ağrısını bırakın omurgamı hareket ettiremez oldum. Daha sonra değiştirme kapsamında yatağı değiştirdik activ life bronz aldık kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu ben 3 haftadır uyku uyuyamıyorum omurgam sırtım ağrıdan sağdan sola dönemiyorum. Nasıl yeni bir yatak bu kadar ağrı yapar 15 senelik hafif bel ağrısı yapıyor diye değiştirdim yatağım meğer bunların yanında en konforlu suymuş. Ben neredeyse 10. Bin tl verip üstüne bir de uyku uyuyamıyorum sağıma soluma dönemiyorum. Gu içinde en az 2 3 saat bu ağrı devam ediyor. İstikbal'in bu konuya çözüm bulmasını istiyorum. Çünkü omurga dostu uyku mimari diye sattığınız yataklar benim sağlığım bitiyor!

18 Şubat 2024 23:56

İstikbal Adapazarı Serdivan şubeden aldığım active life yatak 40 günde çökme yaptı yani bu kadar sürede bir yatak nasıl çöker inanılmaz bir ağrıda yapıyor gerçekten bin pişman olduk... Aldığımdan beri uyku uyuyamıyorum bir de üstüne yatak çoktu belkide ağrılarımızın sebebi bu. 10 bin tl lik yatak kalitesi bu olmamalı bu kadar büyük bir firmanın sorunumuza bir care bulmasını istiyoruz

31 Aralık 2023 08:00 (Şikayetten 4 dakika sonra)

02 Ocak 2024 20:22

Hala kimseden dönüş yok! Satış sonrası hizmet nerede? Ortada saglik ile ile ilgili bir sıkıntı var. Bu yüzden bir çözüm bekliyorum

04 Ocak 2024 09:14

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

11 Ocak 2024 13:30

25 Ocak 2024 15:26

İstikbal'in gönderdiği hediye için teşekkür ederim. Ama maalesef bu benim yatağımın ağrı yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. 1 ayı geçti belki zamanla alışırım diye düşündüm ama sırt ağrımda hiçbir düzelme yok👎👎 artık tercih edeceğim bir marka değil

Funda sonuçtan memnun

04 Aralık 2023 12:56
"Tuğçe hanım aradı servis ayarladı teşekkür ederim"
Ali sonuçtan çok memnun

26 Temmuz 2023 09:39
"Ayşe Hanıma Teşekkürler"
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 17:34
Esma sonuçtan memnun