Ceren sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 21:15

İstikbal 26.10.2022 tarihinde satın aldığımız 26.04.2023 tarihinde evimize kurulup yapılan Diego koltuk takımımızda görselde de gözüktüğü üzere güneş lekesi/solması ve renk farkı olmuştur. Gelen servise söylendiğinde durumun kullanıcı hatası olduğu tarafımıza söylendi. 1,5 sene içerisinde bu solmanın olması ürünün kalitesiz kumaş kullanması, mağduriyetimizin giderilmesini talep ediyoruz

12 Ekim 2024 21:20 (Şikayetten 4 dakika sonra)

14 Ekim 2024 13:14

Ceren
Ceren
14 Ekim 2024 14:12

Sorunumuz kullanıcı hatası olduğu söylendi, güneş yanığı nasıl kullanıcı hatasına girebilir söyler misiniz? Ürünü pazarlarken her türlü sorununuzda çözüm odaklı davranırken satış sonunda nasıl bencilleşebiliyorsunuz? Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim

Okan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal'de Kalite Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Vuralkan sonuçtan çok memnun

Vuralkan
24 Eylül 2023 23:20
"Dilek hanıma teşekkürler."
Perihan sonuçtan hiç memnun değil

Perihan
13 Aralık 2023 13:23