Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Kapanan ING Bank Sorunu

Kapanan ING Bank Sorunu
26 Nisan 2024 14:32

ING Bank müşteri hizmetleri kimlik doğrulama yapamıyor, Tekirdağ
merkezdeki şubesi kapandığı için müşterilerini başka ilçedeki Çorlu şubesine yönlendiriyor.
Bankanın gönderdiği
kampanya mesajını okuyup mobil bankacılıktan kredi talebinde bulundum. Kredi onaylandı. Fakat kimlik doğrulama eksik, Tekirdağ şubesi kapandığı için merkeze 30 km uzaktaki Çorlu ING şubesine gitmeniz gerekiyor dedi müşteri hizmet lerinden H***** Hanım. Daha sonra ING merkezden S***** Hanim inceleme yaptıklarını kimlik doğrulamada bir sorun bulamadıklarını ama kimlik doğrulamayı yapamadıklarını yine de Çorlu banka şubesine gitmem gerektiğini söyledi. Müşteri hizmetleri ve genel merkez sorunu çözemiyor. Banka tarafından mesaj, reklam ve bildirim gönderip rahatsız edildim. Sundukları kampanyayı dikkate alıp kredi çekmek istedim ama ilçedeki şubeyi kapattıklarını bildirmiyorlar. Müşterileri başka ilçeye göndererek iş güç kaybına, maddi ve manevi zarara uğratıyorlar. Sorun çözemeyen müşteri hizmetlerinden de sürekli kampanya bildirimi yapan bankadan da şikayetçiyim. Zaten şube kapatan bir bankaya güvenmemek gerektiğini böyle öğretiyorlar müşterilerine. Bundan sonra yapacağım ilk iş ING Bank hesabımı kapatmaktır. Bu durum Tekirdağ Süleymanpaşa daki tüm ING müşterilerinin ortak sorunudur.

26 Nisan 2024 14:40 (Şikayetten 7 dakika sonra)
26 Nisan 2024 14:54

2626261 numaralı bildiriminiz için inceleme devam ediyor. Konuyla ilgili ekiplerimizi bilgilendirdik. Talebiniz en kısa sürede sonuçlandırılıp sizinle iletişime geçilecek. İyi günler dileriz.

Utku

Merhaba yasemin hanım. Tekirdağ Süleymanpaşa için ben de aynı sorunu yaşıyorum. Sorununuz çözüldü mü acaba*

Yasemin

Merhaba. Sorunum müşteri hizmetleri tarafından çözülemedi, hesabımı kapatmak istedim şubeye gitmeden kapatamıyoruz dediler.

Utku

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
18 Mart 2024 14:56