Hepsiburada'nın Kredi Başvuru Skandalı: Kredi Notum Tehlikede!

05 Aralık 2024 14:39

05.12.2024 günü saat:-13.45 sıralarında Hepsiburada adlı internet sitesinden telefon yenile kampanyası ile alakalı ödeme seçeneklerini araştırıyordum. Kredi kartı ile ödeme, eski telefonu getir yenisini götür, hepsi pay, hepsi kredi, ve diğer bankaların teklifleri ile alakalı çalışma yaparken www.hepsiburada.com kendi sistem yönlendirme aldatmacası ile benim adıma 7-8 bankaya kredi başvurusunda bulunmuştur. Ben taksit ve faiz bilgilerini görmek isterken benim adıma hepsifinans - t. Finans - on. -Fibabanka - Denizbank - n kolay - Akbank gibi finansal kuruluşlara talep yollamış ve benim kredi notumun olumsuz etkilenmesine yol açmıştır. Benim kredi talebim yok iken sadece faiz oranlarını göstermek yerine bankalara benim adıma başvuruda bulunmuştur. Ben kişisel verilerimin geri çekilmesini diğer bankalarda oluşturulan kredi taleplerinin iptalini istiyorum. İşin en kötü tarafı yakın zamanda yüklü bir miktar kredi çekecektim ve kredi notumu yukarı Yönlü çıkarmayı başarmışken, www.hepsiburada.com adlı site malı durumumu mahvetmiştir. Saçma sapan aldatmaca ile benim verilerimi diğer kurumlara vermiştir, rızam olmadan kredi başvurusu yapmıştır. Benim kredi notumdan doğacak malı sıkıntılarımı kim giderecek, benim bilgilerimin silinmesini nasıl sağlayacak? Kredi başvuru işlemleri nasıl geri alınacak? Başvurular geri alınsa bile benim kredi notum nasıl düzelecek?

05 Aralık 2024 14:42 (Şikayetten 3 dakika sonra)

11 Aralık 2024 12:06

18 Aralık 2024 20:18
İzinsiz Kart Çekimi Ve Güvenlik İhlali

08 Ocak 2024 17:31
Hepsiburada Premium Kendi Kendine İptal Etti
Fatih sonucu yetersiz buldu

06 Aralık 2024 17:41
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 19:48
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 10:48
Hepsiburada Kategorileri