Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada'dan Aldığım Telefon Patladı: Güvenlik Tehlikesi!

Hepsiburada'dan Aldığım Telefon Patladı: Güvenlik Tehlikesi!
12 Kasım 2024 20:38

07.11.2022 tarihinde Hepsiburada.com'dan 7.189 TL'ye Galaxy A30s 64 GB (Samsung Türkiye Garantili) siyah telefon satın aldım. Telefonun bataryası şiştiği için KVK Samsung teknik servisine gönderdim. Teknik servis, ürünün garanti dışında olduğunu resmi belge ile bana bildirdi. Ürünün fatura tarihi ile aktivasyon tarihi uyuşmamaktadır şeklinde bir not düşüldü. Ürünü ücretsiz tamir edemeyeceklerini söylediler. Param olmadığı için ürünü tamir ettirmeden eve döndüm. Daha sonra Hepsiburada.com ile yaptığım görüşmede, ürünü kendilerinin değil alt satıcının sattığını ve herhangi bir sorumluluklarının olmadığını belirttiler. Alt satıcı bvbmarket ise kendilerinin de sorumlu olmadıklarını söyledi. Bu telefon 1 hafta önce evde patladı. Halı yandı ve telefon kömür gibi oldu. İyi ki canımıza bir şey gelmedi. Şimdi burada ben Hepsiburada.com'a dava açmaya hazırlanıyorum. Bir avukatla tazminat anlamında görüştüm, tamam kazanırız dedi.

16 Kasım 2024 14:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ayşe sonuçtan çok memnun

20 Haziran 2024 20:09
"Ürünün ücretini bize geri göndererek zararımızı tazmin ettiler. Hepsiburada'ya çok teşekkür ederiz"
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 22:52
Hepsiburada.com Satıcılarına Güvenmek Doğru Değil
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Telefon Arızası Sonrası Yetersiz İade Ve Mağduriyet

13 Ekim 2025 13:56
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Telefon Orijinal Çıkmadı, Fiyat Farkı Nedeniyle Mağdur Oldum

17 Eylül 2025 19:57
satin-aldigim-telefon-orijinal-cikmadi-fiyat-farki-nedeniyle-magdur-oldum-2.jpg
satin-aldigim-telefon-orijinal-cikmadi-fiyat-farki-nedeniyle-magdur-oldum-1.jpg
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 00:48
Hepsiburada Kategorileri