Hepsiburada Kişisel Veri Paylaşımı İhlali

12 Haziran 2024 16:22

06/06/2024 tarihinde 14:28’de 0(850)252 40 03 numaralı Hepsiburada.com Premium üyelik tanıtım hattı tarafından isminin F******* Hanım olduğu belirtilen personeliniz bana ulaşmış olup Premium üyelik hakkında gerekli bilgilendirmeleri yapmış ve Premium üyeliğe geçersem sağlayacağım kazançları tarafıma iletmiştir. Görüşme esnasında son 3-4 aylık toplam harcamalarım tarafıma iletilmiş ve bu alışverişlerden sağlayacağım kazanç bilgisi benimle paylaşılmıştır. Bu duruma istinaden talebimi almış ve sisteme kaydettiğini tarafıma iletmiştir. Daha sonrasında talebimle ilgili Hepsiburada.com ile yaptığım görüşmede talebimin bulunmadığı tarafıma iletilmiştir. Ben de konuya ilişkin ses kaydının dinlenmesini talep ettiğimde, ilgili tarihte aranmadığımı ve konuya ilişkin bir arama kaydının olmadığı bilgisi benimle paylaşılmıştır. Buna istinaden arandığım tarihteki görüşme kaydını sistem üzerinden paylaştığımda ise bu konuya ilişkin bir çözüm yolu bulamadıklarını tarafıma iletmişlerdir. Arayan numaranın Premium üyelikle ilgili arama yaptığını kabul etseler de aramanın kendileri tarafından yapılmadığını iletmişlerdir. Bu durumda benim son 3 ayda yaptığım harcamaları bilen ve tüm bilgilerimin elinde olduğu şirket ya da şirketler ile kişisel verilerim mi paylaşılıyor ve bu veri paylaşımı yapılırken harcama, kart bilgileri vb. verilerimin hangileri paylaşılmaktadır? Konunun tarafınızca araştırılıp tarafıma geri dönüş yapılmasını talep etmekteyim.

12 Haziran 2024 16:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

12 Haziran 2024 16:31

Farklı bir sorum bulunmamaktadır. Konuya ilişkin daha öncesindeki görüşme kayıtlarımı inceleyebilirsiniz.

12 Haziran 2024 17:19
12 Haziran 2024 17:22

Bahsettiğiniz kayıt numarası benim tarafımdan paylaşıldı ve bir çözüme kavuşmadı.

12 Haziran 2024 17:24

Çözüme kavuşmamasından dolayı bu kaydı oluşturmuş bulunmaktayım.

13 Haziran 2024 09:50
Hepsiburada Kişisel Veri Paylaşımı İhlali

Bugün gelen cevap

Onaysız Premium Üyelik Ve Haksız Ücret Çekimi Mağduriyeti

16 Eylül 2025 08:55
Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 12:59
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Adına Yapılan Şüpheli Arama Ve Kişisel Bilgi Talebi Hakkında Endişe

25 Temmuz 2025 17:57
hepsiburada-adina-yapilan-supheli-arama-ve-kisisel-bilgi-talebi-hakkinda-endise-1.jpg
İlker sonuçtan çok memnun

13 Temmuz 2025 22:53
"Hepsiburada müşteri hizmetleri kanalıyla çözemediğim sorunum Sikayetvar.com aracılığıyla çözüldü. Teşekkürler..."
onayim-olmadan-baslatilan-premium-uyelik-ve-bilgilendirme-eksikligi-1.jpg
Hepsiburada Kategorileri