Nezafettin sonuçtan çok memnun

19 Ağustos 2024 17:48
Nezafettin'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Türkiye Halkbank a. Ş Ankara Yenişehir Şubesi

Merhaba sayın yetkili Türkiye Halkbank Ankara Yenişehir Şubesi' nde bilgim dahilimde olmadan 18/05/2018 tarihinde kredili mevduat hesabı açılmış gözüküyor. Ankara Siteler Şubesi' ne gittim konuyla ilgili işlem yapamayacaklarını hesabın bulunduğu şubeye gitmem gerektiğini söylediler. Şubeyi aradım telefonları açan yok müşteri temsilcisine otomatik bağladı telefon ile doğrulama yaptım. Digital şifre istiyor. Uzun zamandır kullanmadığımı şifremi bilmediğimi söyledim. Digital şifre olmadan işlemlerime devam etmediler. Uygulamadan şifre almaya çalıştım ama oda hata verip kapatıyor. Bununla ilgili olarak kredili mevduat hesabının ivedi olarak kapatılmasını ve ilgili işlemlerin benim bilgim dahilinde olmadığı için gerekli incelemelerin yapılarak tarafıma bilgi verilmesini talep ediyorum.

19 Ağustos 2024 18:07 (Şikayetten 18 dakika sonra)

20 Ağustos 2024 10:32
29 Ağustos 2024 19:15

Teşekkürler

Zehra sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 23:04
Nebi sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank Vadesiz Hesap Kapatma Sorunu

02 Aralık 2024 14:22
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Dijital Şifre Ve Sim Kart Blokesi Nedeniyle Bankacılık İşlemlerim Aksadı

14 Ekim 2025 18:12