Halkbank Urla Şubesi Paramın Dilencisi Yaptı Beni

28 Mayıs 2024 10:32

Merhaba ben İzmir Urla şubenizden 28.05.2024 tarihinde 60 bin lira para çekmek için şubenizi gittim. Yaklaşık 2 saat sıra bekledim 1 yaşındaki çocuğumla birlikte Çünkü sıra aralarına tanıdık işlemleri alınıyor. Neyse şikayetim bu da değil. Sıram geldi gişeye girdim ve hesabımdan 60 bin lira para çekmek istediğimi ve bu işlemin benim. İçin çok önemli olduğunu bildirdim. Sonuçta çekmek istediğim kendi param ve 100 binin altında bir para. Neyse gişe memurunuz bir gün önceden haber vermeniz gerektiğini söyledi paramı vermedi. Fakat bu paraya ihtiyacım olduğunu birkaç gün önceden bilseydim zaten arardım ve randevu oluştururdum. Fakat orada ağlama rağmen sizin bankanız bana benim param olan 60 bini veremedi. Resmen kendi paramın dilencisi yaptınız beni. Daha sonra banka müdürünüze gittik yardim etmesi için oda maalesef veremeyiz dedi. Madem müşterine yardımcı olamayacaksın ne diye mudur koydunuz ki. Bu arada bankadan istediğim para sadece 60 bindi 60 bin

28 Mayıs 2024 13:37 (Şikayetten 3 saat sonra)

28 Mayıs 2024 17:15

Halkbank İzmir Basmane Şubesi Çalışanları İşini Düzgün Yapmıyor
Adnan sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2024 13:17
"Teşekkür ederim"
Halkbank Hesap Kapatamamak, Hesabımı Kapatamıyorum.

Halkbank Kategorileri