İbrahim sonuçtan çok memnun

Halkbank Maaş Müşterisiyim KMH Kullanamıyorum

Halkbank Maaş Müşterisiyim KMH Kullanamıyorum
İbrahim
06 Mart 2024 00:30

Halkbank maaş müşterisiyim ve kamu çalışanıyım. Daha önce başka bir kamu bankasından maaş alıyordum ve KMH (kredili mevduat hesabı), kredi kartı gibi problemlerle karşılaşmıyordum. Aylık olarak yaklaşık 50-60 bin tl civarında maaş almaktayım ancak KMH kullanamıyorum. Mobil uygulama üzerinden başvurduğumda ise şubeye yönlendiriliyorum. Şubeye gittiğimde de olumsuz yanıt alıyorum. Eğer maaşımı aldığım bankadan KMH alamayacak isem, nereden alabilirim? Bankalara olan toplam borcum 180 bin tl'yi geçmiyor ve KMH kullanımım sadece puan kazanmakla ilgili değil; maaş müşterilerine sağlanan avantajlardan yararlanmak istiyorum.
Ayrıca, icra takibim veya gecikmelerim olmuş olabilir. Ancak bu tek nedenin KMH kullanımına engel olması mantıksız geliyor. Bana 3 bin TL'lik kredi kartı verilmişken, KMH neden verilmiyor? Maaş müşterisi olarak KMH kullanmak istiyorum.

06 Mart 2024 09:07 (Şikayetten 8 saat sonra)

06 Mart 2024 14:29

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

29 Ocak 2024 10:53

Miraç
13 Mayıs 2025 11:20

Gürkan
27 Ağustos 2024 21:37

Seyran
29 Ocak 2024 16:56
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Halkbank KMH Borcum İçin Yapılandırma Talebim Reddedildi Mağduriyet Yaşıyorum

11 Ağustos 2025 15:00