Halkbank Konut Kredisi Çekerken Zorunlu BES Yapılması Ve Çıkartılmaması

03 Aralık 2023 23:48

2023 tarihinde Halkbank'tan konut kredisi çektim. Tabi herkesin başına geldiği gibi hızlı hızlı evrakları imzaladım. Kredi çektikten 1 ay sonra bireysel emeklilik sistemi için aidat kesintisi oldu. İstemediğim için bireysel emeklilik sistemi merkezine telefon açıp iptal ettirdim. 1 hafta içinde krediyi kullandıran şubede çalışan biri tarafından arandım. Bireysel emeklilik sistemine katılmanın kredi çekmek için zorunlu şartlardan biri olduğunu ve krediyi çekerken bu şartı kabul ederek imzaladınız. İptali durumunda faiz oranının artacağı söylenerek zorla tekrar BES'e üye oldum. Şimdi soruyorum. Devletin belirlemiş olduğu faiz oranını siz nasıl arttırırsınız? Zorla BES'e üye ol yoksa faiz oranın artar diyerek tehdit ediyorsunuz? Balıkesir Burhaniye şubesinden şikayetçiyim. Ayrıca şikayetimi CİMER'e de ileteceğim. Sonuç alamadığım takdirde adli kurumlara da başvuracağım. Saygılar

04 Aralık 2023 09:09 (Şikayetten 9 saat sonra)

04 Aralık 2023 15:44

Müşterimize e-mail kanalı ile bilgi verilmiştir. Sayın Müşterimiz; ürün ve hizmetlerimizle ilgili öneri, istek ve şikâyetlerinizi; 7/24 hizmet sunan Halkbank Dialog'un ve Halkbank Kurumsal Dialog’un telefonlarından, faks ve web sitemizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla, T. Halk Bankası A.Ş.

Halkbank'ın Konut Kredisinde Zorunlu BES Yaptırması!

11 Ağustos 2023 16:06

31 Temmuz 2023 13:38
Necip sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 17:18

Tuğba
07 Haziran 2023 12:24
Esen sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2024 13:15
Halkbank'tan Zorunlu Sigorta Şoku