Seda sonuçtan hiç memnun değil

Manisa AVM Gratis Çalışan Saygısızlığı

Manisa AVM Gratis Çalışan Saygısızlığı
08 Şubat 2024 11:39

07.02.2024 tarihinde Manisa'daki bir alışveriş merkezinde yaşadığım olumsuz bir deneyimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kapalı bir sürpriz kutu satın aldım ve iki adet aldığım ürünlerden birinden vazgeçerek hediye olarak aldığım ürünü aynı saatte iade etmek istedim. Ancak kasa görevlisi, şu an için iade alamayacağını belirtti. Daha önce de iade işlemi yapmış olan sol kasadaki siyah saçlı çalışan, açılmamış ürünün iadesini ertesi güne bıraktı. Ben İzmir'den gelmiş bir müşteri olarak bu durumu saygısızlık olarak değerlendiriyorum. Ayrıca, sıradaki müşterilere karşı da asabi bir tutum sergileniyordu. Daha önce sürekli müşterisi olduğum bu mağazadan böyle bir tutum beklemiyordum ve yaşanan bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Mağazanın çalışanları genellikle ilgili olmasına rağmen, bu seferki deneyimim maalesef olumsuz oldu. Gratis mağazasının çalışanlarından birinin bu şekilde davranmasını anlamakta güçlük çekiyorum çünkü Watsons gibi diğer mağazaların çalışanları çok daha ilgili ve yardımsever olabiliyor.

08 Şubat 2024 12:16 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

Gratis Magnesia AVM'deki Etiket Fiyat Uyuşmazlığı

Duygu
04 Ekim 2023 12:42

Duygu
27 Ocak 2024 21:34
Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Gratis Mağazasında İlgisiz Ve Saygısız Personel Deneyimi

Sevcan