Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Antalya Konyaaltı Casamax Gratis Mağazası Saygısız Çalışanı

28 Haziran 2024 15:44

Antalya Konyaaltı Casamax Gratis %80 indirim için saat 9:30'da mağazadaydım. Mağaza neredeyse boşalmıştı. Reyon aralarında gezerken duş jeli bölümünün alt çekmecesi açıktı. Eğilerek baktım, müşteriler orayı bile boşalttığı için şaşırmıştım. O sırada S**** adlı çalışan, 'Oraları karıştırmazsınız' diye yüksek sesle uyarıda bulundu. Karıştırmadığımı, duş jelinin neyini karıştıracağımı, boş olduğunu söylediğimde sinirli bir şekilde 'Benimle böyle konuşamazsın' diyerek bağırarak ayrıldı. Kasanın yanındaki reyonda bakınırken, hakkımda müdürüne 'İtti beni, yalan bilgi verdi' dediğini duydum. Durumu müdüre izah ederek asla itmediğimi söyledim. Ne kadar saçma, neden çalışanı iteyim? Bugün başladığını, alışık olmadığını söyledi. Akabinde kapının önünden geçerken ters ters yüzüme bakarken, daha önceki indirimde sosyal medyaya düşen olayı örnek vererek 'Burası elit semt, kenar mahalle değil. Orada çalışanlar gibi davranma, beden diline ve üslubuna dikkat et' dedim. Elini dokunup sakin ol dediğimde, avazı çıktığı kadar bağırarak bana 'Kenar mahalleden geldiğini' söyledi. İtti beni, yalan yanlış duyup seçtiği kelimelerle kendini haklı çıkarmak için saygısızca tutumuna devam etti. Beni rezil ettiği yetmezmiş gibi saat 14:00'a kadar her yanımdan geçtiğinde dişlerini sıkarak, ters ters bakarak kışkırtmaya devam etti. Yıllardır Gratis müşterisiyim. Hayatımda ilk defa Gratis mağazasında müşterilerin böyle mağazayı talan ettiklerine şahit oldum. Buna rağmen, bütün çalışanlar saygılı bir üslupla ikaz ederken, mağazanın en agresif, en saygısız çalışanı almadığım bir üründen dolayı 4 buçuk saat mağazada bana saygısız tutumuna devam etti. Mahalle sakiniyim, sürekli gittiğim mağaza. S****'ın müşteri ile diyalog kuramadığı, saygı çerçevesinde durum hakimiyeti kuramadığı belli. Kendisini o mağazada görmek istemiyorum çünkü beden dili, konuşma üslubu hem yalan söyleyip hem de tahrik etmesi büyük saygısızlık. Ben hem mağazada alışveriş yapıp hem de çalışan kaprisi, müşteriye bağırması çekmek durumunda değilim. 'İdare edin, küçük bugün işe başladı' cümlelerini duymak mecburiyetinde değilim. Umarım gerekli dönüşler yapılarak özür dilenir. Mağazaya ergen çalışan tiplerine maruz kalmak için gitmiyoruz. Bir de ben mağaza emekçilerine bu kadar saygılı iken.

28 Haziran 2024 19:00 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Mail üzerinden bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Gratis Müşteri Hizmetleri

28 Haziran 2024 19:54
antalya-konyaalti-casamax-gratis-magazasi-saygisiz-calisani-2.jpg
antalya-konyaalti-casamax-gratis-magazasi-saygisiz-calisani-1.jpg

Duş jeli dolabını baktığımı iddia eden saygısız çalışana bu fotoğrafı gösterin evimdeki banyomdaki hariç dolabımdaki dus jelleri...

Derya
Derya

Dün Gratis'in casamax şubesinden alışveriş yaptım. Bu kadar bilgisiz bir çalışana sahip çok az yer gördüm, ısı koruyucu sprey sorduğum çalışan normal sıvı saç kremi tutuşturdu elime, cilt bakımıyla ilgili soru sorduğum kişiden bahsetmek bile istemiyorum. Ayrıca kasiyerlerinde müşteri varken diğer çalışanlarla laubali bir şekilde konuşması, alışveriş yaptığım kasanın üzerine bir başka çalışanın yayılıp kasiyerle sohbet etmesine gerçekten şok oldum.

Kübra
Kübra

Casamax Gratis çalışanı Ayşe Hanıma ilgisi ve güler yüzü için çok teşekkür ediyorum. Keyifli bir alışverişti. Her zaman tercihim bu mağaza olacak.

Nihal
11 Haziran 2024 00:33

Casamax Gratis Kampanya Yönetememe

Deniz
01 Haziran 2024 01:43
Şahsenem sonuçtan hiç memnun değil

Şahsenem
21 Ekim 2024 15:22