Garanti BBVA Yeni Sanayi Şubesi

04 Ocak 2024 00:31

Amcamın vefatı sebebiyle tarafıma miras kalan parayı Garanti BBVA Yeni Sanayi Şubesi/Ankara, vermemek için zorluk çıkarmakta ve çeşitli bahanelerle başvurumu reddetmektedir. Ankara dışında ikamet ettiğim için vekaletnamemi anneme verdim. Verirken notere özellikle hangi işlem için kullanılacağını belirttim ve o şekilde çıkarttırdım. Vekaletnamemde para çekmek için kullanılacağını belirttiğimden, noter tarafından hukuk dilinde yazılan yetkilendirmeyi Garanti BBVA Yeni Sanayi Şubesinden z*** Hanım, yetki olmadığını iddia ederek, yeni vekaletname çıkarmamı istemiş ve işlemleri zora sokarak maddi manevi yıpranmama sebep olmuştur. Vekaletnamemde 't. C. Hudutları dahilinde halen mevcut bulunan ve bundan böyle mevcut olacak olan bilumum resmi, yarı resmi, hususi, milli ve yabancı bankalar ile özel finans kurumlarında bulunan ya da bulunacak bilcümle muris ve muris evvellerimin vefatı ile diğer mirasçılarla birlikte bana da intikal eden veya edecek olan para, altın, gümüş, yatırım ve bireysel saklama hesabı dahil olmak üzere her türlü hesaplardaki kıymetli maden, sermaye piyasası aracı, yatırım fonu ve paradan hisseme düşen kısmını kabza, bozdurmaya, satmaya, nakde çevirmeye...' yetkisidir yazmasına rağmen, Garanti Bankası Yeni Sanayi Şubesi para çekme yetkisi olmadığını iddia ederek başvurumu geri çevirmiştir. Gereğinin yapılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Seniz
Seniz
05 Ocak 2024 21:20

Garanti Bankası tekrar arayarak vekaleti geçerli saydığını söyledi ve işlemlerimi gerçekleştirdim

Garanti BBVA Geçersiz Vekaletname Nedeniyle Yaşanan Sorun

15 Ekim 2024 22:10

27 Ağustos 2025 17:38

31 Mayıs 2024 16:48
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2023 11:21
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti BBVA Kasımpaşa Şubesi'nden Yanıt Bekleyen Müşteri

24 Temmuz 2024 11:28